Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 11 04 /11:30

Neblaivūs giminaičiai santykius aiškinosi kumščiais

Šiaulių apskrityje neblaivūs vyrai santykius su giminaičiais aiškinosi kumščiais.
Klaipėdos pareigūnai reido metu patikrino šimtus transporto priemonių.
Apsvaigę vyrai santykius aiškinosi kumščiais. / Klaipėdos apskrities VPK nuotr.

Penktadienio vakarą, apie 19 val. konfliktas kilo Pakruojo Jaunimo gatvėje esančiame gyvenamajame name.(05). Į svečius atvykęs 31-erių vyras sumušė neblaivų (2,15 prom. ) 50-metį dėdę. Nukentėjusysis dėl krūtinės kairės pusės aštunto šonkaulio lūžio, po medikų apžiūros Pakruojo ligoninėje, išleistas gydytis ambulatoriškai. Vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Dar vienas konfliktas tarp šeimos narių kilo apie 21 val. kilo Radviliškyje, Jaunystės gatvėje esančiame bute. Neblaivus (1,81 prom.) 19-metis namuose sumušė neblaivų (2,25 prom.) 40 metų tėvą.

Nukentėjusysis dėl veido sumušimų ir viršutinės lūpos kirstinės žaizdos po medikų, apžiūros Radviliškio ligoninėje, išleistas gydytis ambulatoriškai. Šeimoje nepilnamečių vaikų nėra. Apie įvykį informuotas specializuotos pagalbos centras. Vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Smurtas šeimoje, kurioje buvo girtaujama, vyko ir Druskininkuose. Šeštadienio naktį, apie 00.30 val. 30-metis vyras, būdamas girtas (nustatytas 2.61 promilės girtumas), susimušė su sunkiai apgirtusiu 32-ejų metų broliu (nustatytas 2.57 promilės girtumas) ir šiam sukėlė fizinį skausmą.

Prienuose šaštadienio naktį 30-metis vyras mušė savo 33-ejų metų žmoną. Fizinį skausmą sukėlęs prieniškis sulaikytas ir patalpintas į areštinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius