-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neblaivus vairuotojas Klaipėdoje sudaužė dvi gatvėje stovėjusias mašinas

Vairavimo ypatumai Klaipėdoje: neblaivus vyriškis ketvirtadienio vakarą gerokai apgadino du prie daugiabučių pastatytus automobilius.
Štai taip Klaipėdoje sumaitoti du automobiliai, tiesiog palikti stovėti Kauno gatvėje.
Štai taip Klaipėdoje sumaitoti du automobiliai, tiesiog palikti stovėti Kauno gatvėje. / Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr.

Nelaimė apie apie 21 val. nutiko Kauno gatvėje. Vyriškis nesuvaldė automobilio ir rėžėse į pakelėje stovėjusius automobilius - „VW“ ir „Rover“. Patarasis nukentėjo itin smarkiai - visiškai sumaitotas automobiliu priekis. 

Kaip 15min.lt teigė incidento vietoje dirbę pareigūnai, nelaimės kaltininkas buvęs neblaivus. Jis išvestas į komisariatą, o jo automobilis išsivežė pareigūnai. 

Kauno gatvėje daugiabučių gyventojų palikti automobiliai ne kartą kentėjo nuo neblaivių vairuotojų. Pernai išsyk keturis automobilius sudaužė neblaivi mergina. Jauna vairuotoja dar neturėjo pakankamai patirties ir tebevažinėjo prisiklijavusi žalio klevo lapo ženklą. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius