Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Nei pinigų, nei automobilių: Klaipėdos gyventojus apgavo sukčiai

Automobilius norėjusius įsigyti Klaipėdos rajono ir uostamiesčio gyventojus apgavo sukčiai, pranešė Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.
„Škoda Octavia“ (nuo 2013 m.)
„Škoda Octavia“ (asociatyvinė nuotr.) / Wikipedia.org nuotr.

Dar vasario 18-ąją, rytą, 34-erių moteris kreipėsi į policiją, pasakodama, jog jos vyras paskambino skelbimą interneto tinklalapyje paviešinusiam asmeniui nurodytu telefonu dėl parduodamo automobilio „VW Multivan“.

Moteris, pašnekovo nurodymu, iš savo banko sąskaitos pervedė 400 eurų avansą už norimą įsigyti automobilį, bet sutartu laiku automobilio šeimai niekas neperdavė, susisiekti telefonais bei elektroniniu paštu nepavyksta. Pradėtas sukčiavimo tyrimas.

Sausio 28-ąją į panašią situaciją pateko Klaipėdos rajono, Purmalių kaimo gyventojas. 44-erių vyras internete rado skelbimą apie tai, kad parduodamas automobilis „Škoda Octavia“. Skelbime nurodyta automobilio kaina buvo 3 800 eurų. Už šią mašiną vasario 8-ąją vyriškis pervedė 1 900 eurų, automobilis turėjo būti pristatytas po 5-6 darbo dienų. Pareiškėjas iki šiol negavo nei automobilio, nei atgavo pinigus. Ignoruojami jo laiškai,į juos neatsakoma.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius