Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dar vienas smūgis nelaimių persekiojamai Kalkiškės gyventojų šeimai – naktinis gaisras

Kiek negandų gali ištverti viena šeima? Į šį retorinį klausimą ir atsakyti galima nebent filosofiškai: tikriausiai visas, kad ir kiek jų būtų lemta. Šilutės rajono gyventojai, šiuo metu auginantys du vaikus, po košmariškos penktadienio nakties ir vėl mėgina atsistoti ant kojų. Šią šeimą per pastaruosius kelerius metus užgrūdino ne viena skaudi nelaimė.
Gaisro metu sudegė daržinė, ūkinio pastato stogas, apie 20 tonų šieno, keli kubiniai metrai medienos, grūdų atsargos, ūkininkų inventorius.
Gaisro metu sudegė daržinė, ūkinio pastato stogas, apie 20 tonų šieno, keli kubiniai metrai medienos, grūdų atsargos, ūkininkų inventorius. / 15min.lt nuotr.

Praėjusią, penktadienio naktį, apie 2.30 val. šuns lojimo, kaimynų riksmų ir gaisro pašvaistės pažadinta kalkiškėnų šeima nustėro: kaip gali degti jų daržinė, kurioje net nėra elektros?

Tačiau analizuoti nelaimės priežasčių nebuvo kada: visiems keturiems šeimos nariams (tėvams, jų dukrai ir sūnui) teko šokti iš lovos bei stengtis išgelbėti kuo daugiau turto.

Švėkšnos seniūnijoje liepsnojo medinė daržinė.

Tačiau prie šio pastato yra priblokuotas ir ūkinis pastatas – netrukus liepsnos persimetė ir į jį.

Liepsnojančiame tvarte blaškėsi gyvuliai.

Pirmieji į nelaimės vietą atvykę Švėkšnos ugniagesių komandos gelbėtojai padėjo šeimininkams saugiai išvesti iš gaisro 4 raguočius, porą kiaulių, iš narvų išleisti būrelį triušių.

Netrukus į sodybą atvyko papildomos ugniagesių pajėgos – Šilutės gelbėtojų ekipažas. Tačiau darbo įvykio vietoje tik daugėjo.

Liepsna pastebėta ir automobilio garaže.

Transporto priemonę susizgribta išvaryti į lauką. Nekalbant apie apsilydžiusį priekinį bamperį, šeimos mašiną pavyko išsaugoti.

Prieš penkerius metus tėvai palaidojo žuvusį sūnų. Tai bene didžiausia iš daugelio pastaruoju metu šeimą persekiojančių nelaimių.

Ugniagesiams liepsnas galiausiai pavyko numalšinti. Tačiau nuostoliai didžiuliai.

Sudegė daržinė, ūkinio pastato stogas, apie 20 tonų šieno, keli kubiniai metrai medienos, grūdų atsargos, ūkininkų inventorius.

Gaisro priežasčių ir aplinkybių tyrimas tęsiamas. Pagrindinė versija – piktavališkas padegimas. Mat saugumo sumetimais elektros tiekimas į ūkinius pastatus naktimis kaskart būdavo nutraukiamas, išjungiant vadinamąjį automatą.

Naujos nelaimės prislėgta šeima įvykio vietoje pasakojo, kad pastaruoju metu niekaip negali atsikvėpti nuo negandų.

Prieš penkerius metus tėvai palaidojo berniuką. Grįždamas po pamokų mažametis iššoko iš autobuso ir beatodairiškai pasileido namų link – jį mirtinai parbloškė pro šalį kaip tik tuo metu važiavęs moters vairuojamas automobilis.

Maždaug prieš ketverius metus sodybos kieme visiškai sudegė šeimos automobilis.

Prieš trejus metus sunkią traumą patyrė mažametė šių tėvų dukra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius