Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nepaisant naujos tvarkos vienoje avaringiausių sostinės sankryžų – dar viena avarija

Nuo praėjusio savaitgalio sostinės Ukmergės ir Geležinio Vilko gatvių sankryžoje – draudžiama sukti į kairę, leidžiantis nuo Šeškinės kalno. Penktadienį ryte tai pamiršęs „Renault“ vairuotojas taranavo tiesiai važiavusį „Opel“. Tiesa, jis ne vienintelis vairuotojas, manantis, jog vienoje avaringiausių sankryžų eismas vyksta įprasta tvarka.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / 15min/Pauliaus Ramanausko nuotr.

Apmaudi avarija įvyko apie 10 val., kai „Renault Megane“ vairuotojas nepaisė kelio ženklo, draudžiančio sukti į kairę, atliko neleistiną manevrą ir rėžėsi į tiesiai važiavusį „Opel“.

Laimė, eismo įvykio metu niekas nenukentėjo.

Vairuotojams taip pat nekilo abejonių dėl eismo įvykio kaltininko, todėl neprireikė nė pro šalį važiavusių policijos pareigūnų pagalbos.

Dėl „Renault“ vairuotojo klaidos abu automobiliai buvo gerokai aplamdyti, tačiau iš eismo įvykio vietos galėjo išvažiuoti savo eiga.

Kol avarijos dalyviai užpildė eismo įvykio deklaraciją, neleistiną manevrą atliko ir daugiau vairuotojų. Jiems pasisekė išvengti avarijos, tačiau tai kėlė kitų vairuotojų pasipiktinimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius