Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 04 14 /2019 04 15

Neregėtas išpuolis Vilniuje: į prekybos centrą įsiveržęs vyriškis žalojo darbuotojus

Sekmadienį parduotuvėje sostinės Jonažolių gatvėje siautėjo tikriausiai peiliu ginkluotas užpuolikas. Jo ketinimas, pirminiais duomenimis, buvo apiplėšti pinigus iš kasos ką tik išėmusią darbuotoją. Įvyko susirėmimai, mažiausiai 4 prekybos centro darbuotojai patyrė užpuoliko ataką. Įtariamasis (g. 1968 m.) sulaikytas.
Įtariamojo sulaikymas
Įtariamojo sulaikymas / Įvykio liudininko Mariaus K. nuotr.

„Daug greitųjų ir policijos, iš parduotuvės žmogų neštuvuose išnešė“, – pranešė 15min skaitytoja.

Kruvinas išpuolis Jonažolių gatvėje esančioje „Iki“ įvyko sekmadienį apie 21.45 val.

Prie prekybos centro sostinės Lazdynų rajone išsiųsti mažiausiai 5 greitosios pagalbos medikų ekipažai ir gausios policijos pajėgos.

Kas tiksliai sugebėjo sulaikyti įtariamąjį, kol kas neskelbiama, tačiau žinoma, kad vyriškis yra sutramdytas.

Pirmadienį policijos departamentas informavo, kad išpuolio metu nukentėjo keturi žmonės, iš jų trys paguldyti į ligoninę: jaunuolis (g. 2000 m.) su pjautinėmis žaizdomis žaste ir dilbyje, vyras (g. 1991 m.) , kuris patyrė bendrą kūno sumušimą ir vyras (g. 1979 m.), kuriam yra pjautine žaizda kojoje ir hemoraginis šokas. Moteris (g. 1977 m.) dėl pjautinės žaizdos kakle, suteikus med. pagalbą, gydoma ambulatoriškai.

Pamatė iš kasos nešamus pinigus

Išpuolis įvykdytas likus keliolikai minučių iki parduotuvės uždarymo (dirba iki 22 val.).

Tuo metu „Iki“ buvo šiek tiek pirkėjų, tačiau užpuolikas, neoficialiais duomenimis, savo agresiją buvo nukreipęs į prekybos centro personalą: kasininkes, apsaugininką, kitus darbuotojus.

Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis BNS pranešė, kad vyriškis parduotuvėje norėjo pagrobti pinigus, nes pamatė, kaip su jais, išimtais iš kasos, parduotuvės darbuotoja ėjo į kitas patalpas.

„Į parduotuvę užėjo vyriškis. Pamatė, kad darbuotoja nuėjo į tarnybines patalpas su pinigais. Jis nuėjo paskui tą darbuotoją, įvyko konfliktas su darbuotoja ir apsaugininku. Konflikto metu ir sužalojo keturis žmones“, – BNS pasakojo R.Matonis.

Pasak jo, trims žmonėms sužalojimai paviršiniai, o ketvirtam – šiek tiek sunkesni. „Pavojaus gyvybei nėra“, – reziumavo jis.

R.Matonio žiniomis, įtariamasis sulaikymo metu ar prieš tai nebuvo sužalotas.

Teigiama, jog peiliu žmones puolęs vyras yra užsienietis.

Taip pat teigiama, jog peiliu žmones puolęs vyras yra užsienietis.

Užpuoliką, pirminiais duomenimis, pavyko uždaryti parduotuvėje esančiame kambaryje. Užpuolikas tame kambaryje padegė ten buvusius daiktus, tačiau policijai pavyko jį sulaikyti.

Iš pradžių policijos pareigūnai įtariamąjį įsodino į greitosios pagalbos automobilį, tačiau jį apžiūrėjus medikams, vyras buvo įsodintas į policijos automobilį.

15min dėkoja skaitytojui Mariui, tapusiam įvykio liudininku, užfiksavusiam karštus jo epizodus ir pasidalinusiam vaizdais su visais naujienų portalo skaitytojais. Ačiū ir Vilijai, kuri pranešė apie įvykį greičiau už policiją ir atsiuntė nuotrauką pirmoji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius