Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nesuvaldomam Šiaulių ekshibicionistui V.Kosčiuškai skirta griežčiausia bausmė

Šešiasdešimtmetis šiaulietis Vaclovas Kosčiuška pagaliau prisižaidė su savo kelnių turiniu. Teismas už savo genitalijų piktybinį demonstravimą ir išvadų nedarymą jam skyrė 45 paras kalėti už grotų. Iškrypėlis jau antrą vasarą leidžia belangėje.
Vaclovas Kosčiuška
Vaclovas Kosčiuška / Kadras iš TV3 Žinių

V.Kosčiuška šiemet jau tris kartus buvo sučiuptas besimasturbuojantis žmonių akivaizdoje. Pastarąjį kartą jis tai darė prie Šiaulių dramos teatro birželio viduryje. Už panašius veiksmus V.Kosčiuška teisiamas jau aštuntą kartą.

V.Kosčiuška dar spės pasidžiaugti vasara, nes į laisvę išeis po poros savaičių.

Nuo birželio 17 dienos areštinėje laikomas iškrypėlis teisme gynėsi nieko blogo nedaręs, tik nesėkmingai bandęs užsisegti užtrauktuką. Teismas tokiu pasiteisinimu nepatikėjo ir skyrė griežčiausią bausmę – 45 paras nelaisvės.

Tiesa, V.Kosčiuška dar spės pasidžiaugti vasara, nes į laisvę išeis po poros savaičių. Į bausmės laiką buvo įskaičiuotos jo areštinėje praleistos dienos.

Ekshibicionistas 2009 metais už panašius darbelius buvo sulaikytas tris kartus. Kitais metais jis sugalvojo demonstruotis kapinėse besidarbuojančioms moterims. V.Kosčiuška buvo baudžiamas piniginėmis baudomis, kurių nesumokėjo. Taip pat – viešaisiais darbais.

Prieš dvejus metus buvo nuteistas kalėti už dar tris panašius nuopuolius. Prieš metus V.Kosčiuška masturbavosi moksleivių akivaizdoje prie mokyklos. Jam už tai buvo skirtos 35 paros arešto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius