Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Netikėta vaiko gelbėjimo operacija Panevėžio darželyje: prireikė ugniagesių

Guviam Panevėžio darželinukui, galima sakyti, nė piršto nereikėjo pajudinti, kad sukeltų ant kojų ugniagesių gelbėtojų brigadą.
Gaisro vietoje
Asociatyvi iliustracija: ugniagesio gelbėtojo žvilgsnis Panevėžyje / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.

Nepajudino nė piršto, bet privertė paprakaituoti gaisrininkus. Tokiais dviprasmiškos reikšmės žodžiais galima pajuokauti apie vaiką, kurį teko gelbėti darželyje Panevėžyje.

Kaip antradienį informuoja Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas, skubaus iškvietimo į mažamečių ugdymo įstaigą J.Bielinio gatvėje sulaukta pirmadienio rytą.

09.20 val. atvykę į vaikų darželį nurodytu adresu, gelbėtojai pamatė, kad prie įėjimo į vieną klasę ramiai stovi vienas vaikas, nes tarp durų užstrigo jo pirštas.

Kaip jis ten atsidūrė, PAGD pranešime nedetalizuojama, tikriausiai tai ir nėra itin reikšminga. Svarbiausia, kad gelbėtojai žinojo, ką tokiais atvejais galima greitai ir efektyviai padaryti: atsineštu laužtuvu jie praskyrė durų staktą – ir vaiko pirštas buvo išlaisvintas.

Mažamečiai ir vyresni vaikai neretai prisigalvoja įvairių „atrakcijų“, kurios ugniagesiams gelbėtojams virsta skubiais iškvietimais į gelbėjimo misijas (žr. susijusius straipsnius).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius