Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Nevėžio upėje rastas skenduolis – nuo Velykų ieškotas 18-metis

Šiandien apie 9 valandą ryto Kėdainių miestą kertančioje Nevėžio upėje pastebėtas plaukiantis žmogaus kūnas, praneša „Rinkos aikštė“. Buvo tikrinama versija, ar tai 18-metis, kaip dingęs be žinios ieškotas dar nuo Velykų savaitgalio. Popiet patvirtinta, kad skenduolis yra ieškotas vaikinas.
nevezio-upeje-kedainiuose-rastas-skenduolis
Įvykio vietoje

Šiandien apie 9 valandą ryto Kėdainių miestą kertančioje Nevėžio upėje pastebėtas plaukiantis žmogaus kūnas. Apie įvykį Bendrąjį pagalbos centrą informavo ant kranto žvejoję vyrai, kurie ne tik pranešė apie radinį, bet jį ir užkabino, pritraukė arčiau kranto ir neleido skenduoliui plaukti upe toliau.

Į įvykio vietą atskubėjo Kėdainių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesiai gelbėtojai, greitosios medicinos pagalbos medikai ir policijos pareigūnai.

Atskubėjusias tarnybas pasitiko žvejys, jis nurodė pamatęs kūną, plaukiantį upe, ir su kitų žvejų pagalba neleido jam toliau nuplaukti bei iškvietė pagalbos tarnybas.

VIDEO: Nevėžio upėje Kėdainiuose rastas skenduolis

Ugniagesiai gelbėtojai vyriškos lyties kūną ištraukė ant kranto.

Įvykio vietoje dirbo gausios specialiųjų tarnybų pajėgos.

Antradienį popiet Kauno apskrities policija oficialiai patvirtino, jog upėje rastas dingusio 18-mečio Dariaus Š. kūnas. „Apie 9 val. policija gavo pranešimą, kad Kėdainių, ties Josvainių gatve, pastebėtas mirusio vyro kūnas. Nuvykus į įvykio vietą paaiškėjo, kad tai 2004 metų gimimo vyro kūnas, to paties vyro, kuris buvo ieškotas, kaip dingęs be žinios“, – BNS nurodė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Reda Zarauskienė.

Mama yra pasakojusi, kad paskutinis pokalbis telefonu su sūnumi buvo labai keistas.

Prieš keletą dienų ugniagesiai gelbėtojai Nevėžio upėje vykdė Velykų naktį dingusio aštuoniolikmečio krakiškio paieškas.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovai antradienį per pietus buvo patvirtinę, jog įtariama, kad Nevėžyje galimai rastas 2004 metais gimusio Krakių miestelio gyventojo kūnas, kuris buvo ieškomas kaip dingęs be žinios. Šį faktą dar oficialiai turi patvirtinti specialistai. Vyro kūną laidojimo paslaugas teikiančios įmonės atstovai išgabeno į Kauną.

Artimieji anksčiau yra pasakoję, kad Darius dingo Velykų vakarą ir nuo tada nei mama, nei draugai su juo negalėjo susisiekti. Mama „Rinkos aikštei“ yra pasakojusi, kad paskutinis pokalbis telefonu su sūnumi buvo labai keistas, neįprastas, jis kelis kartus sušuko, padėjo ragelį ir daugiau nebeatsakė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius