Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nidos plento aikštelės hamake – kuprinė su „žole“ stiklainyje

Kuršių nerijoje, uostamiestyje ir Panevėžio mieste savaitgalį buvo rasta tikriausiai narkotinių medžiagų, pradėti tyrimai dėl disponavimo be tikslo platinti.
Žygis
Asociatyvi iliustracija / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Neringoje, Klaipėdoje ir Panevėžyje buvo rasta galimai narkotinių medžiagų

Šeštadienį apie 11.30 val. Neringoje, Nidos–Smiltynės plente, automobilių stovėjimo aikštelėje, ant medžių pakabintame hamake buvusioje kuprinėje rastas stiklinis indelis, kuriame buvo į popierių įvyniota augalinės kilmės, specifinio kvapo, žalsvos spalvos, galimai narkotinės medžiagos.

Kaip pranešė uostamiesčio, taip pat buvo rastas metalinis malūnėlis, galimai skirtas narkotinėms medžiagoms smulkinti.

1999 metais gimusiam vaikinui įteiktas šaukimas atvykti į apklausą. Pradėtas tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Šeštadienį apie 21.10 val. Klaipėdoje, Taikos prospekte, apžiūrint automobilį „Audi“ daiktadėžėje buvo rastas ir paimtas stiklinis indelis su augalinės kilmės, žalsvos spalvos, specifinio kvapo, galimai narkotine medžiaga.

1985 metais gimęs vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Pradėtas tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Sekmadienio naktį iškart po vidurnakčio Panevėžyje, Tiekimo gatvėje, 1992 metais gimusio vyro apžiūros metu rasta augalinės kilmės, galimai narkotinės medžiagos. Įtariamasis sulaikytas, pranešė Panevėžio policija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius