Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nors iš sostinės taboro beveik nieko neliko, karas prieš narkotikus čia tęsiasi

Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato pareigūnai ir toliau sėkmingai Vilniaus romų tabore atlieka narkotinių medžiagų platinimo prevenciją.
Policijos reidas į Čigonų taborą
Asociatyvi iliustracija / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Nors bendradarbiaujant su Vilniaus m. savivaldybe ir Statybos inspekcija pavyko sumažinti tabore esančių nelegalių namų skaičių (viso tabore liko 28 nelegalūs gyvenami namai, prieš 5 metus buvo apie 80), narkotinių medžiagų platinimas ir vartojimas išlieka opi problema.

Balandžio 11 dieną pareigūnai pagavo vyriškį, gimusį 1982 metais, kuris, pamatęs policijos pareigūnus, ant žemės numetė 18 folijos lankstinukų su narkotinėmis medžiagomis.

Šis vyriškis policijai žinomas kaip ilgus metus narkotines medžiagas vartojantis asmuo, jis nevengia už atlygį padėti prekiauti romams narkotinėmis medžiagomis, tačiau šį kartą buvo sučiuptas už narkotinių medžiagų disponavimą be tikslo jas platinti. Vyriškis buvo uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 259 str. 1 d.

Tą pačią dieną policijos pareigūnams įkliuvo moteris, gimusi 1971 metais, pas kurią pareigūnai rado 5 folijos lankstinukus su narkotinėmis medžiagomis.

Moteris uždaryta į areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 259 str. 1 d. Moteris papasakojo pareigūnams, kad vyras ją „pasodino ant narkotikų“, kuris šiuo metu atlieka bausmę įkalinimo įstaigoje. Jos vyras laisvėje taip pat vartojo narkotines medžiagas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius