Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Nufilmuota: Vievyje sulaikyti ir ant šalto grindinio suguldyti plėšikai

Tyrimo metu buvo nustatyta, kad trys Vievio (Elektrėnų sav.) gyventojai (20-28 m. amžiaus) viešoje vietoje, panaudodami jėgą, įsodino nukentėjusį (23 m. amžiaus) į automobilį, išvežė į laukymę, sumušė ir atėmė asmeninius daiktus. Taip pat privertė iš bankomato paimti ir atiduoti pinigus. Vėliau grasindami panaudoti fizinį smurtą, vertė nukentėjusįjį surinkti reikiamą pinigų sumą ir perduoti įtariamiesiems.

Sausio mėnesį Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Elektrėnų policijos komisariatas gavo informacijos dėl vykdomos nusikalstamos veikos prieš asmenį ir pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl plėšimo (LR BK 180 str. 1 d.).

Vasario 13 d. Elektrėnų savivaldybėje, Vievio mieste, Elektrėnų PK pareigūnai, bendradarbiaudami su Lietuvos policijos Antiteroristinių operacijų rinktinės ARAS kovotojais, viešoje vietoje pinigų perdavimo metu sulaikė visus tris įtariamuosius.

Sulaikyti asmenys po apklausos buvo uždaryti į areštinę. Šiuo metu Vilniaus apygardos prokuratūros Vilniaus apylinkės prokuratūros šeštojo skyriaus prokurorai žada kreiptis į Trakų rajono apylinkės teismą dėl įtariamųjų suėmimo.

VIDEO: Vievyje sulaikyti plėšikai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius