Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 03 07 /11:12

Kaune nuo sostinės kriminalistų paspruko surakintas įtariamasis: viešinama įtariamojo nuotrauka

Antradienį ryte Kaune antrankiais surakintą įtariamąjį Liną Zakarauką vežę neuniformuoti sostinės policijos pareigūnai jį paleido iš rankų, todėl šiuo metu bėglio ieško gausios policijos pajėgos.
Kaune ieškoma nuo policijos pasprukusio įtariamo vagies
Kaune ieškoma nuo policijos pasprukusio įtariamo vagies / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kaip 15min informuoja policija, antradienį, 9 val. 48 min., Kaune, Geležinio Vilko gatvėje, Savanorių prospekto link, pabėgo konvojuojamas įtariamasis, kuris buvo sulaikytas sostinės kriminalistų tą patį rytą dėl automobilių vagysčių

„Įtariamasis buvo sulaikytas dėl galimai įvykdytos nusikalstamos veikos ir iš Kauno į Vilnių jį konvojavo Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai. Išvažiuojant Vilniaus link, jis pabėgo“, – sakė Kauno apskrities policijos atstovė Odeta Vaitkevičienė.

Vilniaus apskrities VPK nuotr./Policijos ieškomas Linas Zakarauskas
Vilniaus apskrities VPK nuotr./Policijos ieškomas Linas Zakarauskas

Policija neatskleidžia, kaip įtariamajam pavyko pabėgti nuo pareigūnų – ar bėglys paspruko automobiliui sustojus, ar jis iššoko iš važiuojančio automobilio.

Pažymima, kad bėglio rankos buvo surakintos antrankiais iš priekio.

Nuo neuniformuotų Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos 3-iojo skyriaus pareigūnų pabėgęs vyras yra 24 metų amžiaus, apie 1,70 m ūgio, dėvėjo pilką striukę. Jo paiešką Kaune vykdo gausios pareigūnų pajėgos, ruošiamasi pasitelkti kinologus.

Apie 11 val. Savanorių pr. pabaigoje, ties išvažiavimu į Jonavą ir greitkelį Kaunas–Vilnius, pareigūnai stabdė ir tikrino iš miesto išvažiuojančius automobilius.

Asmenis, pastebėjusius antrankiais surakintą ar apibūdinimą atitinkantį vyrą, policija ragina kreiptis bendruoju pagalbos telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius