Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nyderlanduose, transporto įmonėje, 33 metų lietuvis peiliu sužalojo 3 tautiečius

Tilburgo mieste (Brabanto provincijoje) Nyderlanduose lietuvis sunkvežimio vairuotojas įtariamas dėl kruvino išpuolio, kurio metu nukentėjo dar 3 Lietuvos piliečiai.
Nyderlandų policija įvykio vietoje
Asociatyvi iliustracija: Nyderlandų policija, tyrimas / AFP/Scanpix nuotr.

Kaip skelbia Nyderlandų žiniasklaida, šis įvykis pramoniniame Tilburgo gyvenvietės rajone, netoli nuo pasienio su Belgija, užfiksuotas dar praėjusį sekmadienį.

Konflikto įkarštyje vietos pareigūnams pranešta, kad logistikos kompanijos „Aletta Jacobsweg“ terminale yra nukentėję iš viso 4 asmenys. Kaip paaiškėjo netrukus, vienas Lietuvos pilietis paryčiais, apie 5 val., peiliu sužalojo tris tautiečius, o tuomet pabėgo.

Lietuvos pilietis paryčiais, apie 5 val., peiliu sužalojo tris tautiečius, o tuomet pabėgo. Bėglį policija surado su tarnybiniu šunimi.

Dėl ko incidentas įsiplieskė, tyrimą atliekantys pareigūnai kol kas nedetalizuoja.

Pasišalinusio įtariamojo policininkams teko ieškoti su tarnybiniu šunimi. Netrukus pėdsekiams pavyko pričiupti 33 metų vyrą, jis sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Vienas iš trijų užpultųjų, pirminiais duomenimis, sužalotas sunkiai, greitosios pagalbos ekipažas skubiai išsivežė jį į ligoninę. Tuo metu kitų dviejų vyrų žaizdos buvo paviršinės ir medikai pagalbą jiems suteikė įvykio vietoje.

Kaip rašo olandų portalas nu.nl, vietos detektyvai ėmėsi techninio ir taktinio šio įvykio aplinkybių tyrimų, visų pirma pareigūnai ieškojo ir apklausė išpuolio liudininkus.

Teritorija tyrimo metu ilgai liko aptverta. Vienoje vietoje, ant žolės, kriminalistai netrukus rado išmestą itin svarbų įkaltį – buitinį peilį. Tyrimas tęsiamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius