Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 12 29 /13:09

Radviliškyje dėl sprogimo grėsmės evakuoti du prekybos centrai „Maxima“ – saugūs

Antradienį ryte bendruoju pagalbos centro telefonu gautas pranešimas, kad Radviliškio prekybos centre „Maxima“ yra padėtas sprogmuo. Atvykę policijos antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ pareigūnai įsitikino, kad grėsmingas pranešimas buvo melagingas.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / 15min skaitytojo nuotr.

09.31 val. gautas pranešimas, kad Radviliškyje vienas iš Gedimino gatvėje esančių prekybos centrų „Maxima“ yra užminuotas.

„09.40 val. išgirdome apie užminuotą mūsų prekybos centrą „Maxima XX“ Gedimino gatvėje, tačiau 09.50 val. gavome pranešimą apie sprogmenį mūsų mažesniajame prekybos centre toje pačioje gatvėje“, – pasakojo „Maxima“ atstovė spaudai Renata Saulytė.

Abu prekybos centrai yra evakuoti ir aptverti, nes šiuo metu yra vykdoma policijos operacija „Skydas“, kurios metu stengiamasi išvengti galimo sprogimo aukų ir laukiama policijos antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ išminuotojų.

„Jei pasitvirtins, kad tai buvo melagingas pranešimas, vėl pradėsime darbą, tačiau tokie iškvietimai sukelia daug rūpesčių, nes stresą ir nuostolius patiria ne tik darbuotojai, bet ir prekybos centro lankytojai, kurie turi evakuotis palikę savo pirkinius“, – aiškino prekybos centro atstovė.

13 val. specialiosios tarnybos patikrinusios prekybos centrus įsitikino, kad grasinimai nepasitvirtino ir abu „Maxima“ prekybos centrai popiet atnaujina darbą.

Policijos pareigūnai ieškos už melagingą pranešimą atsakingo asmens, kuriam taip pat gresia prekybos tinklo „Maxima“ ieškinys. „Kaip visuomet bendradarbiaujant su pareigūnais bandysime surasti sprogdinimu grasinusį asmenį ir iškelti jam ieškinį už patirtus nuostolius“, – sakė Renata Saulytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius