Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Paskutinės akcijos dienos!
Išbandyti

Originaliausias buto vagis: pačiupo raktą, svetimas teises ir... užvalgė šaltienos

Į būstą Pasvalyje patekęs ilgapirštis nerado nieko vertingesnio už svetimą vairuotojo pažymėjimą. Tiesa, dar pasičiupo atsarginį raktą – matyt, patiko šaltiena.
Raktas
Šaltieną sušlamštęs vagis pačiupo tik svetimą vairuotojo pažymėjimą ir atsarginį buto raktą. Rengiasi sugrįžti? / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Arba vagis buvo labai alkanas, arba jam pasisekė pakliūti į labai skaniai verdančios šeimininkės namus. Tokių minčių kyla po originalaus būsto vagies vizito pas vieną Pasvalio gyventoją.

Vyšnių gatvėje įsikūrusi J.J. vietos pareigūnams pranešė, kad trečiadienį 14 val., grįžusi namo, pamatė, jog pro paliktą pravirą langą patekta į jos butą.

Apsidairiusi moteris suprato, kad dingo vairuotojo pažymėjimas. Bet didžiausia staigmena pasvalietės laukė virtuvėje, kur ji pamatė, kad įsibrovėlis sušlamštė jos šaltieną! Moteris policininkams į protokolą padiktavo, jog šio skanėsto galėjo būti apie 300 gramų.

Dar vienas dalykas, kurio pasigedo nukentėjusioji, – buto atsarginis raktas. Gal ilgapirštį iš tiesų labai sužavėjo šios pasvalietės kulinariniai sugebėjimai?

Gurmaniškų polinkių turinčio, o galbūt tiesiog badaujančio vagies ieško Pasvalio krašto pareigūnai, ketvirtadienį informavo Panevėžio apskrities VPK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius