-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paaiškėjo, dėl ko Raudondvaryje nuo policijos spruko ir avariją sukėlė visureigio vairuotojas

Pirmąją Naujųjų metų dieną Kauno rajone, Raudondvaryje, vertėsi kurį laiką policijos persekiotas visureigis „Honda CR-V“. Paaiškėjo, kad stabdomas policijos pareigūnų girtas vairuotojas nestojo dėl to, jog taip bandė išvengti sulaikymo dėl kito galimo nusikaltimo.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Sausio 1-ąją per pietus Kauno rajone policija stabdė patikrinimui „Honda CR-V“ automobilį. Visureigio su angliškais registracijos numeriais vairuotojas, užuot paklusęs pareigūnų reikalavimams, padidino greitį ir pamėgino pasprukti. Bandymas buvo nevykęs.

Kelio vingyje Raudondvario centre bėglys nesuvaldė transporto priemonės. „Honda“ rėžėsi į šaligatvio atitvarus ir vertėsi. Avarija faktiškai įvyko autobusų stotelėje. Laimė, žmonių joje tuo metu nebuvo. Ant važiuojamosios kelio dangos pabiro daugybė nuolaužų, įrankių, drabužių bei kitų daiktų.

Patikrintas alkotesteriu iškart po avarijos, neatsakingas vairuotojas įpūtė 1 promilę. Ar tai ir buvo priežastis, dėl kurios jis užsimanė Raudondvario gatvėse inicijuoti gaudynes? Pasirodo, ne.

Kaip 15min informavo Kauno apskrities policija, dar prieš avariją buvo gautas iškvietimas dėl smurto artimoje aplinkoje.

Sausio 1 d. apie 13.45 val. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai sulaukė pranešimo, kad Kauno rajone, Kulautuvoje, 1987 m. gimęs vyras smurtavo prieš moterį, gimusią 1966 m. Taip pat buvo nurodyta, kad vyras išvažiavo iš namų automobiliu „Honda CR-V“.

Pareigūnai nedelsiant reagavo į gautą pranešimą. Vykdami į įvykio vietą, Kauno rajone, Raudondvaryje, jie pastebėjo prieš tai pranešime apibūdintą automobilį, kurio vairuotojas, pamatęs policijos pareigūnus, akivaizdžiai padidino greitį. Vyras nesuvaldęs automobilio „Honda CR-V“ kliudė kelio atitvarus ir vertėsi. Dėl patirtų sužalojimų jis pristatytas į gydymo įstaigą, taip pat paimtas kraujo mėginys blaivumui nustatyti.

Šį eismo įvykį tiria Kauno apskrities VPK Kelių policijos valdybos pareigūnai. Taip pat pradėtas ikiteisminis tyrimas ir dėl galimo smurto prieš moterį (dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo). Už tai gresia viešieji darbai arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki vienerių metų.

Taigi bėgdamas iš vieno nusikaltimo, jis sukėlė virtinę kitų: vairavo neblaivus, nepakluso teisėtiems policijos pareigūnų nurodymams ir sukėlė avariją.

VIDEO: Raudondvaryje įvykusi visureigio avarija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius