-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Paauglys iki sąmonės netekimo talžė mamą, o po 10 min. „VW Golf“ avarijoje sužeidė 3 žmones

Penktadienio pavakarę žvyrkelyje Klebiškis–Čiudiškiai apsivertus nepilnamečio ir teisių neturinčio vairuotojo automobiliui „VW Golf“ buvo sužaloti iš viso keturi žmonės. Jaunasis kelių erelis į avariją pateko netrukus po to, kai išgertuvių metu Veiverių seniūnijoje iki sąmonės praradimo sumušė savo 35 metų motiną.
Įvykio vietoje
Asociatyvinė iliustracija / Rolando Žalgevičiaus nuotr.

Šeštadienį Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovai praneša užfiksavę su atskirus, bet tiesiogiai susijusius įvykius. Pareigūnai negalėjo sulaikyti paauglio už motinos sumušimą, nes jam pirmiausiai prireikė medikų pagalbos po kraupios avarijos.

Policijoje užregistruota, kad 2014-09-26 apie 16:30 val., Prienų r. sav., Veiverių sen., nepilnametis E.A., išgertuvių metu pas kaimynę R.J., pavartojo smurtą prieš motiną K.A. (gim. 1979 m.), suduodamas jai smūgius į įvairias kūno vietas. Moteris net buvo praradusi sąmonę. Ji išgabenta į Lietuvos Sveikatos mokslų universiteto ligoninę Kauno klinikų priėmimo skyrių, iš kur po apžiūros išleista gydytis ambulatoriškai.

Motinos skriaudikas E.A. nesulaikytas, nes po eismo įvykio jam prireikė kur kas rimtesnės medikų pagalbos – paauglys paguldytas į Kauno klinikų vaikų skyrių.

Mat tą patį penktadienio vakarą, apie 16.40 val., Prienų r., Išlaužo sen., žvyrkelyje Klebiškis-Čiudiškiai, pirminiais duomenimis, nepilnametis E.A., gyvenantis Veiverių seniūnijoje, būdamas neblaivus (1,94 prom.), neturėdamas teisės vairuoti, nepasirinko saugaus greičio, neatsižvelgė į kelio sąlygas, nesuvaldė automobilio „VW Golf“, priklausančio D.V. (gim. 1968 m.), gyv. Prienų r., Veiverių sen., ir apvirto kelio važiuojamoje dalyje.

Įvykio metu nukentėjo pats E.A. ir kartu automobilyje važiavę: nepilnametis E.A., D.B. (gim. 1984 m.) ir R.J. (gim. 1976 m.), kurie dėl daugybinių sužalojimų pristatyti į Lietuvos sveikatos mokslų ligoninę Kauno klinikų priėmimo skyrių.

Visų sveikatos būklė stabili.

Paimti E.A. kraujo mėginiai, jis paguldytas Kauno klinikų vaikų skyriuje stebėjimui.
Abu policijos tyrimai po tokio „linksmo“ vakaro Prienų rajone tęsiami.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius