-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Palangos pareigūnų ir medikų vasaros kasdienybė – girti ir agresyvūs tipai

Jaunas vyras dar apie 12 valandą buvo pastebėtas visiškai girtas, šokantis prieš gatvės muzikantus. Vakare, apie 21 valandą, jis virto su nuomotu dviračiu ir kurį laiką miegojo ant šaligatvio. Vėliau išplūdo jam padėjusius medikus, o pareigūnams, rodydamas lapelį, šaukė: „Nesąmonė! Negalima tą pačią dieną dukart bausti!“
Palangos pareigūnų ir medikų kasdienybė – girti ir agresyvūs tipai
Palangos pareigūnų ir medikų kasdienybė – girti ir agresyvūs tipai / Alvydo Januševičiaus nuotr.
Temos: 2 Palanga Alkoholis

Priešpiet jaunas vyras, vos laikydamasis ant kojų, šoko priešais gatvės muzikantus, kol šie susidėjo dūdas ir išėjo į kitą vietą. Tuo pat metu jis vos neužgriuvo ant vaikų. Be jokios orientacijos kabinėjosi prie žmonių.

Vakare, apie 21 valandą, Vytauto gatvėje, už poros šimtų metrų nuo rytinių šlitinėjimų, pasigirdo griūvančio dviračio garsas ir duslus kaukolės dunkstelėjimas į šaligatvio plyteles.

Pasirodo, kad tai buvo tas pats jaunas vyras. Jis geras dešimt minučių nesikėlė nuo šaligatvio ir, rodos, miegojo. Žmonės iškvietė medikus.

Netrukus pasirodė ir medicinos darbuotojų ekipažas. Vyras spėjo pabusti. Vos pastovėdamas ant kojų bandė vėl sėsti ant dviračio. Kažkodėl medikams pakluso ir nuėjo į automobilį.

Kas bus toliau? Medikai suteiks pagalbą, jei jos reikės, tačiau ligoninėje jam ne vieta. Tai gal policijoje? Ne. Juk blaivyklų seniai nebėra.

„Ir jiems tokių nereikia. Niekam tokių nereikia. Nesuprantu, kodėl žmonės iškart neiškviečia policijos, kai pamato gatvėje girtą žmogų. Ar girdėjote, kaip jis mums padėkojo? Praėjusią pamainą vienas puolė su kirviu“, – širdo sanitaras.

Praėjusią pamainą vienas puolė su kirviu.

Netrukus girtas vyras, jau gerokai atsigavęs, su keiksmais išlipo iš medikų automobilio.

Tokiais pat žodžiais apdalijo jo pasiimti atvažiavusius pažįstamus, kurie atsakė tuo pačiu ir nuvažiavo. Girtas vyras čiupo dviratį ir nuvingiavo už kampo.

Po minutės atvykusiems pareigūnams medikė pasakė – jis agresyvus. Teko vytis. Orientaciją šiek tiek atgavęs vyras traukė iš kišenės dokumentą – neva policijoje jis jau šiandien buvo. Atseit antrąkart už tą patį sulaikyti negalima.

VIDEO: Palangos pareigūnų ir medikų kasdienybė – girti ir agresyvūs tipai

Pareigūnai daug nediskutavo. Įsodino į tarnybinį automobilį ir pristatė į nuovadą. Jie, kaip ir medikai, pripažino, jog vasarą Palangoje tokių atvejų ypač gausu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius