Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Panevėžietis pasigailėjo savo sprendimo į naktinį barą vykti automobiliu

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį Panevėžyje policijai įkliuvo girtas vairuotojas. Jam nustatytas vidutinis girtumas.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį Panevėžyje patruliavę policijos pareigūnai pastebėjo nuo baro, kuriame naktį prekiaujama alkoholiu, nuvažiuojantį automobilį „Audi“.

Pareigūnai nusprendė patikrinti, ar transporto priemonę vairuoja blaivus asmuo. „Audi“ buvo sustabdytas Kosmonautų gatvėje.

Automobilio vairuotojas tikino alkoholio nevartojęs, tačiau alkotesteris parodė, kad asmuo meluoja. Pirmu bandymu jam nustatytas 1,59 promilės girtumas.

Antras pūtimas parodė kiek mažesnius, bet atsakomybės niekaip nelengvinančius skaičius – 1,57 promilės. Išvydęs patikros rezultatus vairuotojas pripažino, kad alkoholį visgi vartojo prieš porą valandų.

Dėl tokio girtumo vairuotojo laukia baudžiamoji byla, bauda, teisės vairuoti atėmimas. Taip pat gali būti konfiskuotas ir pažeidimo padarymo priemone tapęs „Audi“.

Automobilis išvežtas į policijos sulaikytų transporto priemonių saugojimo aikštelę, o vairuotojui įteiktas šaukimas atvykti į apklausą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius