Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Panevėžietis sudaužytą „Audi“ numetė gatvėje ir paspruko

Ketvirtadienio vakarą Panevėžyje avariją patyrė „Audi“ vairuotojas. Jis automobilį paliko ten, kur jį ir sudaužė. Pažeidėjas iš įvykio vietos netrukus dingo.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.

Incidentas įvyko Durpyno gatvėje. Avariją matęs asmuo pasakojo, jog „Audi“ užšoko ant šaligatvio ir juo skriejęs kelias dešimtis metrų galiausiai sustojo. Automobilis buvo gerokai apdaužytas, tad vairuotojui nepavyko judėti toliau.

Liudininko teigimu, iš automobilio išlipo keturi, itin jaunai atrodantys asmenys. Jie netrukus ėmė kažkam skambinti. Avariją patyręs ekipažas veikiausiai skubėjo pasišalinti iš įvykio vietos.

Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Avarijos vietoje

Tačiau planas išsitempti automobilį neišdegė. Žmonės į avarijos vietą iškvietė policijos pareigūnus. „Audi“ ekipažo nariai akistatos su policija nenorėjo, tad iš įvykio vietos paspruko.

Apdaužytą automobilį jie paliko tiesiog gatvėje. Kadangi „Audi“ trukdė eismui, policijos pareigūnai automobilį nusprendė išgabenti į policijos sulaikytų transporto priemonių saugojimo aikštelę.

Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Avarijos vietoje

Policijos pareigūnai aiškinsis, kas vairavo „Audi“ ir sukėlė avariją bei spruko iš įvykio vietos. Gali būti, kad vairuotojas buvo išgėręs ar neturėjo teisės vairuoti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius