Karštas vasaros pasiūlymas! Prenumerata visai vasarai tik - 1,49 Eur.
Išbandyti

Panevėžio aplinkkelyje liepsnojo vilkiko puspriekabė su anglimis

Ketvirtadienį apie 22.40 Panevėžio ugniagesiai skubėjo gesinti užsidegusį vilkiką. Transporto priemonės krovinys užsiliepsnojo bevažiuojant Panevėžio aplinkkeliu.
Gaisro vietoje
Gaisro vietoje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Atvykus ugniagesiams, krovininio automobilio puspriekabė su medžio anglimis degė atvira liepsna. Gaisro metu apdegė vilkiko „Renault Magnum“ puspriekabės medinės konstrukcijos, sudegė apie 2 tonas medžio anglies.

Vilkiko vairuotojas sakė, kad neįsivizduoja, kodėl užsidegė krovinys. Vyras teigė nerūkantis, todėl neatsargiai išmesta nuorūka sukelti gaisro negalėjo. Anot vairuotojo, anglys galėjo užsidegti savaime.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Gaisro vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Gaisro vietoje

„Važiavau iš Vilniaus rajono. Ten pasikroviau medžio anglį ir turėjau važiuoti į Estiją. Dabar ketinau pravažiuoti aplinkkelį ir stoti degalinėje miegoti, nes atėjo metas poilsiui. Gerai, kad ir nenuvažiavau į degalinę su degančiu kroviniu. Ir pradžių gesinti priekabą man padėjo vienas kolega, kuris tuo metu sustojo. Jis sakė, kad anglis, jei nėra tinkamai paruošta, gali užsidegti savaime. Galbūt nuo to kilo gaisras“, – sakė Subačiuje gyvenantis ir virš 20 metų vilkiką vairuojantis Giedrius Burokas.

Dėl anglies gesinimo darbų Panevėžio aplinkkelyje beveik valandai buvo sustabdytas eismas. Susidarė automobilių ir vilkikų spūstys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Leiskite sau pasijusti geriau
Reklama
„Huawei Watch Fit 3“ – laikrodis, skatinantis pozityvius sveikatos įpročius
Reklama
Pekla ar gyvybės pradžia? Atskleidė, kaip kiekvienas grožio entuziastas gali prisidėti prie pelkių išsaugojimo
Reklama
Energetikos ekspertas: elektros sistema be smegenų – tarsi primityvus organizmas, nesiorientuojantis aplinkoje
Užsisakykite
15min naujienlaiškius