Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžio centre maršrutinį autobusą taranavęs vairuotojas paliko „Audi“ ir pasišalino

Penktadienį apie 11.40 val. Panevėžyje, J.Basanavičiaus gatvėje automobilis „Audi“ trenkėsi į stotelėje stovintį miesto mašrutinį autobusą. Po avarijos „Audi“ vairuotojas atrodė pasimetęs ir netrukus iš įvykio vietos dingo.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Keleivinio transporto vairuotojas pasakojo, kad stovint stotelėje ir lipant keleiviams, staiga į autobuso galą trenkėsi „Audi A6“. Nuo smūgio autobusas net šoktelėjo iš vietos ir buvo nustumtas kelis metrus.

Autobusą vairavęs panevėžietis tvirtino, kad po susidūrimo prie jo priėjo iš „Audi“ išlipęs vyras ir bandė kaltinti sukėlus avarinę situaciją.

Tačiau netrukus lengvojo automobilio ekipaže buvęs asmuo persigalvojo ir iš įvykio vietos dingo. Autobuso vairuotojas teigė pastebėjęs, kad nuo asmens sklido alkoholio kvapas.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Autobusų stotelėje laukę ir atsitiktinai avarijos liudininkais tapę panevėžiečiai teigė matę, kad iš „Audi“ išlipo du vyrai. Netrukus jie praeivių pasiteiravo, kur artimiausia kavinė ir trumpam dingo.

Praėjus kelioms minutėms vienas iš vyrų grįžo į avarijos vietą. Jis su kažkuo emocingai kalbėjo mobiliuoju telefonu. Tačiau netrukus asmuo vėl pasišalino.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Į avarijos vietą atvykę policijos pareigūnai automobilyje aptiko „Audi“ registracijos dokumentus. Automobilio savininkui kelių policija veikiausiai turės ne vieną klausimą. Alkoholio matuokliu buvo patikrintas keleivinio autobuso „Neoplan“ vairuotojas. Vyras prie vairo sėdo blaivus.

Per avariją išsiskleidė „Audi“ oro pagalvės, tačiau liko neaišku, ar automobilio ekipažas patyrė kokius nors sužalojimus. Autobuse buvę ir į jį lipę keleiviai nenukentėjo, tad medikų pagalbos įvykio vietoje neprireikė niekam.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Per avariją gerokai aplamdytas „Audi“ techninės pagalbos tarnybos „Automera“ automobiliu nuvežtas į aikštelę saugojimui. Autobusas į „Panevėžio autobusų parką“ buvo partemptas įmonės turimu techninės pagalbos transportu.

Avarijos vietoje darbo netrūko ir ugniagesiams gelbėtojams. Jiems teko pasirūpinti kelio danga, ant kurios išsiliejo variklio alyva, aušinimo skystis.

Dėl įvykio pradėtas tyrimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius