Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžio miesto apylinkės teisme darbą pradėjo teisėja Daina Vaidachavičienė

Teisėja Daina Vaidachavičienė Lietuvos Respublikos Prezidentės dekretu nuo birželio 1 dienos iš Ukmergės rajono apylinkės teismo perkelta į Panevėžio miesto apylinkės teismą.
Daina Vaidachavičienė
Daina Vaidachavičienė / Panevėžio miesto apylinkės teismo nuotr.
Temos: 1 Panevėžys

„Šiek tiek keisis darbo pobūdis: Ukmergėje nagrinėjau civilines bylas, o čia teks nagrinėti baudžiamąsias ir administracinių teisės pažeidimų bylas. Tiesa, Ukmergės rajono apylinkės teisme dirbau ikiteisminio tyrimo teisėja, tad nuo baudžiamojo proceso nebuvau nutolusi“, – sakė teisėja D.Vaidachavičienė, pirmąją savo naujojo darbo dieną paklausta apie pokyčius.

D.Vaidachavičienė teisininko specialybę įgijo Vilniaus universitete 1986 metais. Baigusi studijas dirbo Panevėžio cukraus fabrike juriste. Lietuvoje atkūrus nepriklausomybę, 1990-1991 metais ėjo Panevėžio merės padėjėjos pareigas, rašoma Panevėžio miesto apylinkės teismo pranšime.

Vėliau dirbo įvairiose įstaigose juriste, o nuo 2001 metų – advokate. 2010 metais D.Vaidachavičienė paskirta Ukmergės rajono apylinkės teismo teisėja, šiame teisme dirbo iki perkėlimo į Panevėžio miesto apylinkės teismą.

„Džiugu grįžti dirbti į miestą, kuriame pradėjau savo kaip teisininkės kelią ir kuriame gyvenu iki šiol“, – sakė teisėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius