Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Panevėžio pareigūnai „Renault“ vairuotojui turėjo klausimų dėl alkoholio, keleiviams – dėl narkotikų

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį Panevėžio pareigūnams įkliuvo asmuo, kuris prie „Renault“ vairo sėdo neturėdamas vairuotojo pažymėjimo ir atsisakė tikrintis blaivumą. Tačiau klausimų pareigūnai turėjo ne tik vairuotojui, bet ir jo keleiviams.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.

„Renault“ automobilį policijos pareigūnai pastebėjo jam išvažiavus iš naktinio baro, kuriame prekiaujama alkoholiu. Automobilį vairavęs asmuo pareigūnams negalėjo pateikti vairuotojo pažymėjimo, nes jį yra praradęs.

Bendraujant su vyriškiu pareigūnai pajuto, kad nuo vairuotojo sklinda alkoholio kvapas. Asmeniui nurodžius, kad reikės pasitikrinti blaivumą, šis tai daryti kategoriškai atsisakė.

Pareigūnai nusprendė apžiūrėti automobilį bei patikrinti kitus du jame buvusius vyrus, ar šie neturi draudžiamų daiktų. Priėję prie keleivių pareigūnai pastebėjo, kad prie automobilio mėtosi folijos lankstinukas. Jame – galimai narkotinės medžiagos.

Nė vienas iš keleivių neprisipažino išmetęs lankstinuką, tad abu asmenys buvo sulaikyti, o į įvykio vietą pakviesti ekspertai. Vairuotojui už grotų keliauti neteko. Jam įteiktas šaukimas atvykti į apklausą. Ten jis turės paaiškinti atsisakymo tikrintis girtumą motyvus.

Vengimas pūsti į alkotesterį prilyginamas sunkiam girtumui, tad panevėžiečio automobilis išgabentas į policijos sulaikytų transporto priemonių saugojimo aikštelę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius