-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžio plėšikai tapo nevaldomi: per vakarą nukentėjo trys moterys

Antradienį Panevėžyje įsisiautėjo jauni plėšikai, kurie nusitaikė į vyresnio amžiaus moterų rankines, praneša Panevėžio apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.
Policijos reidas
Asociatyvi iliustracija / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Antradienį Panevėžyje 68-erių metų amžiaus moteris pranešė, kad  apie 15.00 val. einant Senvagėje, Panevėžyje, jaunuolis iš rankų ištraukė rankinę ir pasišalino.

Rankinėje buvo piniginė, 30 eurų, pensininko pažymėjimas, maisto produktai, įvairios nuolaidų kortelės. Moteris patirtą nuostolį įvertino 89 eurais.

Po kelių valandų, apie 19 val. į policiją kreipėsi kita moteris, kuri nukentėjo nuo plėšikų.  59-erių metų moteris pranešė, kad jaunuolis iš jos rankų ištraukė rankinę, kurioje buvo piniginė, 160 eurų, įvairios nuolaidų kortelės, mobiliojo ryšio telefonas. Visų daiktų vertė – 160 eurų.

Beveik tuo pačiu metu, apie 19 val. 54 min.,  kitoje Panevėžio gatvėje 57-erių metų moterį užpuolė net du įžūlus plėšikai.

Policijai ji teigė, kad einant Straniūnų gatve du jaunuoliai jai iš rankų netikėtai išplėšė rankinę. Rankinėje buvusią piniginę, mobilųjį telefoną ir kitus daiktus ji įvertino 49 eurais.

Dėl įžūlių plėšimų miesto gatvėse Panevėžio policijos pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius