Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Panevėžio rajone į avariją pateko Latvijos ledo ritulininkas Guntis Galvinis

Naujųjų metų vakarą Panevėžio rajone, Krekenavoje susidūrė du automobiliai. Vieną jų vairavo Latvijos ledo ritulininkas Guntis Galvinis. Incidento metu žmonės nenukentėjo.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.

Incidentas įvyko Krekenavoje, vienoje avaringiausių miestelio sankryžų, kur susikerta Tilto ir Pušyno gatvės. Čia eismo įvykį sukėlė iš Čekijos namo į Latviją keliavęs ledo ritulininkas Guntis Galvinis.

Čekijos „HC Ocelari Trinec“ klube rungtyniaujantis latvis, vairuodamas „Volkswagen Passat“, nesustojo prie Stop ženklo ir nepraleido pagrindine gatve važiavusio „Volkswagen Scirocco“.

Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Avarijos vietoje

Per susidūrimą buvo nuverstas gatvės apšvietimo stulpas, kelio ženklai, tačiau žmonės nenukentėjo. Avariją sukėlęs ledo ritulininkas tikino, kad Stop ženklą pastebėjo per vėlai. Pro Krekenavą, o ne „Via Baltica“ keliu jis teigė važiavęs todėl, kad taip nurodė navigacija.

Abiejų automobilių vairuotojai buvo blaivūs. Automobiliai iš avarijos vietos išgabenti techninės pagalbos sunkvežimiais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius