Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Panevėžio rajone – nuo kelio į griovius ir laukus nuslydę automobiliai

Pirmadienio vakarą Panevėžio rajone pasipylė avarijos. 15min žiniomis, visos jos baigėsi laimingai – žmonės rimčiau nenukentėjo.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.

Vienas iš incidentų įvykio Panevėžio rajone, kelyje Paliūniškis-Vabalninkas. Šioje kelio atkarpoje danga nebuvo valoma. Čia nuo kelio nuvažiavo ir ant šono virto vyro vairuojamas „Renault“.

Vairuotojas pasakojo, kad avarija įvyko tuomet, kai jis pasitraukė į dešinę praleisti iš paskos važiavusį ir lenkti sumaniusį vairuotoją. Tačiau užvažiavęs dviem ratais ant sniegu gausiai padengto kelkraščio „Renaut“ tapo nevaldomas ir nuslydo į griovį. Per avariją vairuotojas nenukentėjo.

Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Avarijos vietoje

Kiek vėliau dar vienas incidentas įvyko kelyje Panevėžys-Kupiškis. Čia nuo kelio nuvažiavo „Citroen“. Į arimą nulėkęs automobilis vertėsi, tačiau per avariją žmonės taip pat nenukentėjo.

„Citroen“ vairuotojas sakė, kad transporto priemonės kontrolę prarado taip pat užvažiavęs ant kelio viduryje sunešto šlapio sniego.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius