Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžio rajone pėsčiojo bandymas kirsti kelią baigėsi žūtimi

Ketvirtadienį apie 23 val. Panevėžio rajone įvyko tragiška avarija. Jos metu automobilis „Volkswagen Touareg“ partrenkė kelią kirtusį vyrą. Pėsčiasis žuvo vietoje.
Avarija Panevėžio rajone
Avarija Panevėžio rajone / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Iš Vilniaus į Šiaulius „Volkswagen Touareg“ visureigiu važiavusi jauna pora žmogų partrenkė prie Panevėžio, ties Šiaulių viaduku. Transporto priemonę vairavęs vyras pasakojo, kad pėsčiasis jo kelyje pasirodė tarsi iš niekur.

Iš vienos kelio pusės į kitą bėgusį žmogų automobilis kliudė vairuotojo puse. Partrenktas vyras nuskriejo į priešpriešinio eismo juostą. Prie pėsčiojo netrukus nuskubėjo jį kliudęs ekipažas ir pro šalį važiavę kitų automobilių vairuotojai.

VIDEO: Tragiškas pėsčiojo ir automobilio susidūrimas Panevėžio rajone

Tačiau pėsčiasis neberodė jokių gyvybės ženklų. Atvykę medikai konstatavo pėsčiojo mirtį ir uždengė kūną. Medikų pagalbos prireikė „Volkswagen“ ekipažui. Vaikinas ir mergina patyrė stresą.

„Volkswagen“ vairavęs vyras pasakojo, kad žmogus neturėjo atšvaitų, o dėl smarkaus lietaus pėsčiojo pastebėti nebuvo jokių galimybių.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžio rajone
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžio rajone

Atvykę policijos pareigūnai patikrino visureigio vairuotojo blaivumą. Alkoholio matuoklis parodė nulius. Teismo medicinos ekspertizės metu paaiškės ir žuvusiojo blaivumas.

Avarijos vietoje pasirodė ir žuvusiojo artimieji. Jie tvirtino, kad 1962-aisiais gimęs pėsčiasis prieš tragišką įvykį jiems skambino ir pasakojo, kad pasiklydo ir stovi po viaduku.

Išvykę ieškoti savo giminaičio artimieji prie viaduko išvydo tik daugybę švyturėlių ir žuvusiojo kūną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius