Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Panevėžio rajone – trijų automobilių avarija, vienas įlėkė į autobusų stotelę

Ketvirtadienis Panevėžio rajone paženklintas eismo įvykiu, kurio metu susidūrė trys transporto priemonės. Per incidentą nukentėjo vieno iš automobilių keleivis. Įvykis galėjo baigtis dar skaudžiau, jei ne laimingas atsitiktinumas – vienas iš automobilių po susidūrimo trenkėsi į autobusų stotelę, kuri tuo metu buvo tuščia.
Avarija Panevėžio rajone
Avarija Panevėžio rajone / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.

Įvykis įvykio kelyje Panevėžys–Šiauliai, ties Berčiūnų gyvenviete. Čia greitis ribojamas iki 70 km/val. ir kontroliuojamas sektoriniu greičio matuokliu, tačiau paaiškėjo, kad šioje situacijoje nelaimę lėmė kitos aplinkybės.

Pirminiais duomenimis, dėl susidūrimo kaltas „Toyota“ visureigio vairuotojas. 15min žiniomis, ESO įmonės automobiliu darbo reikalais vykęs vyras trumpam nukreipė dėmesį nuo kelio tuo metu, kai bandė pasiekti ant žemės nukritusius raktus.

Pašaline veikla užsiėmęs vyras nevalingai pasuko vairą į kairę.

Vyras nevalingai pasuko vairą į kairę ir išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą.

Po akimirkos „Toyota“ beveik kaktomuša trenkėsi į „Volkswagen“. Pastarasis ant kelio apsisuko ir dar kliudė iš paskos jo važiavusį „Audi“ automobilį. Tačiau grandininė avarijos reakcija tuo nesibaigė – „Toyota“ po smūgio nulėkė į kelkraštį ir rėžėsi į autobusų stotelę ir ją smarkiai apgriovė. Tuo metu joje žmonių nebuvo, todėl tragedijos išvengta.

Įvykio vietoje prireikė visų specialiųjų tarnybų. Per avariją nukentėjo „Volkswagen“ keleivis. Jį medikai išvežė į ligoninę. „Audi“ automobiliu važiavęs vairuotojas ir trys jo keleivės nenukentėjo. Šoku atsipirko ir „Toyota“ vairavęs vyras. Visi vairuotojai buvo blaivūs.

Likviduoti avarijos padarinius buvo pakviesti ugniagesiai, techninės pagalbos kompanija. Laikinai eismas čia vyko tik Šiaulių kryptimi. Patraukus sudaužytas transporto priemones eismas buvo atnaujintas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius