Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžio vagis apėmė psichozė dėl „Toyota Avensis Verso“ – plėšiamos galinės sėdynės

Policijos įspūdis apie paskutinę rugpjūčio savaitę Panevėžio krašte: vagišių dėmesys automobiliams „Toyota Avensis Verso“, nelaimės gatvėse ir keliuose, demaskuotas sukčių pasiuntinys.
2012-ųjų „Toyota Avensis“
Asociatyvinė iliustracija: „Toyota“ sėdynės / Gamintojo nuotr.

Rugpjūčio 25-31 dienomis Panevėžio apskrityje užregistruoti 906 įvykiai, iš jų – 82 nusikaltimai.

Jau išaiškinta 30 nusikaltimų (iš jų 18 – „karštomis pėdomis“), nustatyti 26 įtariamieji. Pradėti 82 ikiteisminiai tyrimai – 34 dėl vagysčių (apvogti 2 gyvenamieji namai ar butai, 2 prekybos objektai, 12 automobilių, 1 nuolat negyvenamas namas, apvogtas 1 „Lesto“ objektas, pavogti 3 automobiliai, 13 kitų vagysčių), 15 dėl smurto artimoje aplinkoje, 2 dėl viešosios rimties trikdymo, 6 dėl sukčiavimo, 1 dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo, 5 dėl mirties priežasties nustatymo , 5 dėl dingusių be žinios, 1 dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo.

Panevėžyje praėjusią savaitę apvogti 5 automobiliai „Toyota Avensis Verso“. Iš visų automobilių pavogtos galinės keleivių sėdynės.

Šeštadienį Panevėžyje sulaikytas 24-erių Panevėžio rajono gyventojas, apgavęs 85-erių to paties rajono gyventoją ir iš jos išviliojęs 5 000 Lt. Pareigūnai įtaria, kad rajono gyventojas galėjo apgauti ir daugiau asmenų.

Panevėžio apskrities policijos pareigūnai surašė 624 administracinės teisės pažeidimų protokolus, į policijos komisariatus pristatė 82 asmenis (45 iš jų – neblaivūs). Pareigūnai išvyko į 712 iškvietimų (37 iš jų – smurtas artimoje aplinkoje). 

Per savaitę apskrityje išaiškinti 488 Kelių eismo taisyklių pažeidėjai (21 – neblaivūs vairuotojai, 225 – viršiję leistiną greitį, 31 – KET pažeidę dviratininkai ir kt.), užregistruotas 51 eismo įvykis, 7 iš jų – įskaitiniai. 2 eismo įvykių kaltininkai – neblaivūs vairuotojai.

Rugpjūčio 31 d. 12 val. blaivus Panevėžio rajono gyventojas L. P., g. 1977 m., neturėdamas teisės vairuoti važiavo motociklu „Suzuki DR650“ miško keliu Panevėžio r., Raguvos sen., nepasirinko saugaus važiavimo greičio, nesuvaldė motociklo, griuvo ir susižalojo. Medikai nustatė kaukolės ir skruostikaulio lūžius, veido sumušimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius