-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžyje beveik tris promiles įpūtęs taksistas pareigūnams pasiūlė kyšį

Ketvirtadienį Panevėžyje sučiuptas girtas taksi vairuotojas. Jam nustatytas sunkus girtumas. Vyras užsidirbo ir dar vieną baudžiamąją bylą, nes savo veiksmus bandė išpirkti siūlydamas pareigūnams kyšį.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.

Beržų ir Staniūnų gatvių sankryžoje įtartinus manevrus išdarinėjantį ir iš pažiūros neblaiviai atrodantį taksi automobilio vairuotoją pastebėjo kitas eismo dalyvis. Jis pasekė iš paskos taksisto „Peugeot“ ir apie tai pranešė policijai.

Operatyviai sureagavę pareigūnai vairuotoją sučiupo. Vyras buvo akivaizdžiai neblaivus. Tą patvirtino ir alkoholio matuoklio parodymai. Pažeidėjui nustatytas sunkus, 2,90 promilės girtumas.

Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Įvykio vietoje
Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Įvykio vietoje

Vyras buvo pasodintas į tarnybinį automobilį ir čia problemų prisivirė dar daugiau. Pažeidėjas nusprendė savo kaltę išpirkti pareigūnei pasiūlydamas žiedą bei laikrodį.

Net ir įspėtas apie atsakomybę už kyšio siūlymą taksistas nesiliovė. Netrukus jis pareigūnei pažadėjo pinigų. Girto vairuotojo laukia net dvi baudžiamosios bylos. Viena už vairavimą išgėrus, kita už bandymą papirkti policijos pareigūną.

Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Įvykio vietoje
Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Įvykio vietoje

Pažeidėjas buvo sulaikytas, nugabentas į ligoninę kraujo tyrimui atlikti, o vėliau uždarytas į areštinę. Ten jis turės praleisti iki dviejų parų.

Pažeidėjo automobilis buvo priverstinai nuvežtas į policijos sulaikytų transporto priemonių saugojimo aikštelę. Teismas „Peugeot“ gali konfiskuoti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius