Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžyje įtarimų sukėlęs „Volkswagen“ vairuotojas atsisakė pasitikrinti blaivumą

Sekmadienio vakarą Panevėžio policija sulaukė pranešimo apie įtartiną vairuotoją. Atvykus pareigūnams asmuo atsisakė tikrintis blaivumą.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.

Apdaužytas „Volkswagen Passat“ be priekinio valstybinio numerio buvo pastebėtas V.Alanto gatvėje. Įtarimai, kad šią transporto priemonę vairuoja neblaivus asmuo, kilo kitam eismo dalyviui. Jis ėmė sekti įtartinai manevruojantį vairuotoją ir apie tai informavo policiją.

Galiausiai „Volkswagen“ vairuotojas sustojo viename iš Molainių gatvės daugiabučių kiemų. Įvykio liudininkas nebeleido „Volkswagen“ vairuotojui toliau važiuoti.

Netrukus įvykio vietoje pasirodė policijos pareigūnų ekipažas. Policiją išvydęs „Volkswagen“ vairuotojas nusprendė, kad blaivumo jis nesitikrins. Nors nuo vyro sklido alkoholio kvapas, o automobilio salone buvo alkoholio, asmuo kategoriškai nesutiko pūsti į alkoholio matuoklį.

Kadangi vengimas tikrintis blaivumą užtraukia baudžiamąją atsakomybę, įtariamasis buvo sulaikytas ir nugabentas į komisariatą. Jo „Volkswagen“ išvežtas į policijos sulaikytų transporto priemonių saugojimo aikštelę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius