Karštas vasaros pasiūlymas! Prenumerata visai vasarai tik - 1,49 Eur.
Išbandyti

Panevėžyje miesto maršrutinis autobusas rėžėsi į gatvėje stovėjusį „Subaru“

Trečiadienį Panevėžyje užfiksuotas eismo įvykis, kurio metu susidūrė dešimtuoju numeriu pažymėto maršruto keleivinis autobusas ir „Subaru“. Paaiškėjo, kad dėl avarijos kaltas autobusą vairavęs vyras.
Avarija Panevėžyje
Avarija Panevėžyje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Autobuso vairuotojas pasakojo, kad į gatvėje stovėjusį „Subaru“ rėžėsi tuomet, kai iš Dariaus ir Girėno gatvės pasuko į Parko gatvę.

Vairuotojas aiškino, kad šioje sankryžoje iš šalutinės gatvės į pagrindinę išvažiuoti sudėtinga dėl intensyvaus eismo, tad pamatęs, jog Parko gatvėje kaip tik nėra automobilių, vyras spustelėjo akceleratorių ir atliko nesėkmingą manevrą.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje

Į avarijos vietą teko kviesti policijos pareigūnus, mat apie įvykį nieko nežinojo tiesiog gatvėje savo automobilį palikęs „Subaru“ savininkas. Jam kelių policininkai jokių pretenzijų neturėjo, mat stovėti toje vietoje leidžiama.

Dėl avarijos trumpam sutriko autobusų eismas dešimtame maršrute, tačiau netrukus iš autobusų parko buvo išsiųstas rezervinis autobusas. Per avariją „MAN“ autobuse buvę keleiviai nenukentėjo. Vairuotojas teigė, kad vos šeši ar septyni žmonės sėdėjo, tad smūgio metu sužalojimų nepatyrė ir išsiskirstė.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje

Su „Subaru“ savininku eismo įvykio deklaraciją nusprendęs pildyti autobuso vairuotojas sakė, kad jam šis mėnuo – itin nesėkmingas. Prieš kurį laiką jis su autobusu buvo patekęs į kitą avariją, tačiau tuomet dėl įvykio kaltas nebuvo.

Beje, avarijos Parko gatvėje, kuomet apgadinami čia surikiuoti automobiliai, įvyksta ne taip jau retai.

Paskutinis garsiau nuskambėjęs incidentas įvyko rugsėjo viduryje, kuomet keletą stovinčių automobilių apgadino jaunas BMW vairuotojas. Po šio įvykio vaikinui nuspręsta keliems mėnesiams atimti vairuotojo pažymėjimą.

Tą patį mėnesį vietos Parko gatvėje nepakako ir neblaiviam „Renault“ vairuotojui, kuris suniokojo taip pat gatvėje pastatytą BMW.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Geriausia investicija – rūpinimasis savo sveikata
Reklama
Leiskite sau pasijusti geriau
Reklama
„Huawei Watch Fit 3“ – laikrodis, skatinantis pozityvius sveikatos įpročius
Reklama
Pekla ar gyvybės pradžia? Atskleidė, kaip kiekvienas grožio entuziastas gali prisidėti prie pelkių išsaugojimo
Užsisakykite
15min naujienlaiškius