Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2023 07 07 /21:17

Panevėžyje buvo kilęs gaisras stiklo fabrike: evakuoti darbuotojai

Penktadienio vakarą buvo gautas pranešimas apie stiklo fabrike kilusį gaisrą.

„Lokalizuota, kažkiek darbuotojų buvo išvestų, pirminiais duomenimis, nukentėjusiųjų ar traumuotų nėra“, – BNS informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyrius.

20.33 val. Bendrajame pagalbos centre (BPC) skubiosios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Pramonės gatvėje 10 dega stiklo fabriko stogas. Tačiau vėliau paaiškėjo, kad pirminė informacija netiksli – viduje degė agregatai.

„Atvykę į vietą atviros liepsnos ant stogo nematėme. Buvo organizuotos dvi grandys. Viena į pastato vidų, kita per keltuvą ant stogo. Policijos pareigūnai iki tol evakavo darbuotojus.

Į gaisro židinį įėję ugniagesiai pamatė, kad degė stiklo formavimo įrenginys ir dūmai buvo iškilę ant stogo, dėl to pranešėjui atrodė, kad dega ir pats stogas. Pavojaus stogui nebuvo, o gaisras buvo greitai lokalizuotas, vyksta baigiamieji darbai“, – 15min žurnalistui Tomui Markelevičiui gaisro vietoje sakė Operacijų vadovas Raimondas Imbrasas.

Kaip pranešė BPC, į įvykio vietą buvo išsiųstos Panevėžio priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Panevėžio greitosios medicinos pagalbos stočiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius