Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Panevėžyje slidaus kelio neįvertinusi „Opel“ vairuotoja posūkyje nulaužė stulpą

Penktadienį Panevėžyje, Ramygalos gatvėje į avariją pakliuvo „Opel“ vairavusi moteris. Nesuvaldžiusi savo transporto priemonės ji rėžėsi į gatvės apšvietimo stulpą. Vairuotojai prireikė medikų pagalbos.
Avarija Panevėžyje
Avarija Panevėžyje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Incidentas įvyko ties Pažagienių gyvenviete, paskutiniame Ramygalos gatvės posūkyje jau išvažiuojant iš Panevėžio. Automobilį vairavusi moteris neatsižvelgė į tai, kad kelias vietomis yra slidus ir nepasirinko saugaus greičio.

Pradėjęs slysti automobilis gatvėje apsisuko ir galu rėžėsi į gatvės apšvietimo stulpą. Gelžbetoninis stulpas nuvirto, kartu nusitempdamas ir laidus, kuriais tiekiama elektra apšvietimui.

VIDEO: Panevėžyje „Opel“ vairuotoja nulaužė stulpą

Po avarijos vairuotoja atsidūrė medikų rankose. Moteris buvo išvežta į ligoninę apžiūrai, tačiau, pirminiais duomenimis, rimtų sužalojimų jai išvengti pavyko.

Vairuotoja buvo blaivi, vairavo techniškai tvarkingą ir apdraustą automobilį, todėl nuostolius dėl nuversto stulpo padengs draudimas.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje

Į įvykio vietą atskubėjo ir „Panevėžio gatvių“ darbuotojai. Specialistai apžiūrėjo nuverstą stulpą ir patikino, kad elektra laidais neteka.

Kol kas neaišku, ar penktadienį vakare Ramygalos gatvėje jau bus atnaujintas apšvietimas.

Stulpo keitimo darbus ketinama vykdyti artimiausiomis dienomis.

Beje, stulpą apžiūrinėdami „Panevėžio gatvių“ darbuotojai prisiminė šioje gatvėje prieš daugiau nei du metus įvykusią avariją, kai po girto vairuotojo pasivažinėjimo čia teko keisti net keturis stulpus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius