-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžyje šluodamas visus nuo kelio vilkiko vairuotojas sukėlė masinę avariją

Penktadienį Panevėžyje įvyko eismo įvykis, kurį sukėlė vilkiko vairuotojas. Jo metu sužeisti du žmonės, apdaužytos šešios transporto priemonės.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.

Incidentas įvyko Klaipėdos gatvėje. „Renault“ vilkiką vairavęs vyras gatvėje pasivijo ta pačia kryptimi pirma eismo juosta važiavusį krovininį automobilį „Renault“. Vilkikas rėžėsi į kliūtį, tačiau nesustojo.

Sunkiasvorė transporto priemonė ėmė tiesiog stumti krovininį „Renault“ gatve. Už kelių dešimčių metrų vilkiko stumiamas krovininis automobilis ėmė slysti šonu ir kliudė „Seat“. Taip pat kliuvo ir „Volkswagen“, o pastarasis dar apgadino ir BMW.

Net ir sustūmęs į krūvą kelias transporto priemones vilkiko vairuotojas dar bandė važiuoti. Jis pajudino krovininį automobilį „Renault“, kuris užkliudė tuo metu antra eismo juosta pro avarijos vietą pravažiuoti bandžiusį keleivinį autobusą, vykusį iš Zarasų į Klaipėdą.

Per avariją nukentėjo „Volkswagen“ vairuotojas bei avarijos kaltininkas, vairavęs vilkiką. Jie abu išvežti į ligoninę.

Avarijos dalyviai tvirtino, kad vilkiko vairuotojas sunkiai orientavosi aplinkoje, tad gali būti, kad jis avariją sukėlė dėl sveikatos sutrikimų arba girtumo. Įvykio vietoje į alkoholio matuoklį vyras nepapūtė, tad jo blaivumas paaiškės atlikus kraujo tyrimą.

Dėl avarijos policijos pareigūnams teko uždaryti Klaipėdos gatvės atkarpą nuo sankryžos su Kosmonautų gatve iki sankryžos su F.Vaitkaus gatve.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius