Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 09 13 /13:41

Panevėžyje degė nedidelis medinis pastatas: ugnį įžiebė iš kalėjimo grįžęs šeimininkės sūnus?

Šiandien 12.27 val. Bendrajame pagalbos centre (BPC) skubios pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Panevėžio mieste, Staniūnų g. 99,  dega 1 aukšto medinis namas.
Gaisro vietoje
Įvykio vietoje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Į įvykio vietą iškviestos specialiosios tarnybos, praneša BPC.

15min fotoreporteris Tomas Markelevičius iš įvykio vietos pranešė, kad gaisro gesinimas ir aplinkybių tyrimas vyksta dramatiškomis sąlygomis.

Pasirodo, pagrindinis įtariamasis šiuo padegimu – iš įkalinimo įstaigos neseniai grįžęs šeimininkės sūnus.

Paaiškėjo, kad Staniūnų gatvėje liepsnos apėmė ne pagrindinį gyvenamąjį namą, o šalia jo esantį nedidelį ūkinės paskirties pastatą. Šią namų valdą saugo privati saugos tarnyba, tad būsto šeimininkė iškart paspaudė pavojaus mygtuką. Skubiai atvykusių apsaugininkų panevėžietė paprašė sulaikyti jos sūnų – neseniai iš laisvės atėmimo vietos grįžusį jauną vyrą. Teigiama, kad šis vyras jau anksčiau yra pasižymėjęs nestabiliu elgesiu.

VIDEO: Užfiksuotas degantis namas Panevėžyje, Staniūnų gatvėje

Tuo metu įvykio liudininku tapęs 15min skaitytojas Algirdas N. pastebėjo, kad į gaisrą skubėję gelbėtojai susidūrė su techninėmis kliūtimis. „Užsidegus gyvenamajam namui nuosavų namų kvartale, dėl savavališkai užtvertos gatvės ugniagesiai ilgai ieškojo privažiavimo“, – teigė panevėžietis.

Savo ruožtu panevėžietis Dainius redakcijai pranešė, kad pastaba apie savavališką užtvėrimą yra pikto arba prastai informuoto kaimyno melas: „Ten yra privatus sklypas. Ženklą jo šeimininkas pastatė, suderinęs ir gavęs leidimą iš savivaldybės.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius