-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pareigūnas taip greitai sureagavo į nusikaltimą, kad apvogta močiutė palaikė jį kitu vagimi

Sekmadienio rytą į parduotuvę išsirengęs Šiaulių apskrities policijos Viešosios tvarkos biuro vyriausiasis specialistas Teisutis Beržinskas tapo akiplėšiško nusikaltimo liudininku. 18 metų policijoje tarnaujantis pareigūnas akimirksniu puolė paskui nusikaltėlį ir jį sulaikė.
Teisutis Beržinskas
Teisutis Beržinskas / Šiaulių AVPK nuotr.

„Išėjęs iš laiptinės, pamačiau einančią senolę, o paskui ją – vaikiną. Pamaniau, kad eina motina su sūnumi. Ir staiga tas „sūnus“ griebė moters maišelį ir, žiūriu, bėga link manęs“, – prisiminė Teisutis Beržinskas rugsėjo 6-osios įvykį savo gyvenamojo namo, esančio Šiauliuose, Žemaitės g.,  kieme.

Pareigūnas puolė link moters užpuoliko. Šis, netikėtai užkluptas nusikaltimo vietoje, čia pat kieme išmetė moters maišelį ir tekinas pasileido Žemaitės gatve. T.Beržinskas – paskui, šaukdamas „Policija! Stok!“. 

Spurtavusio bėglio jėgos greit išseko ir, supratęs, kad nuo pareigūno atsiplėšti nepavyks, sustojo. Netrukus Teisučio kvietimu atvykę patruliai 35 metų šiauliečiui uždėjo antrankius ir nuvežė į areštinę. Jam dėl vagystės pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Patruliams įtariamąjį perdavęs T.Beržinskas suskubo atgal į įvykio vietą, kad koks nors praeivis nepasisavintų grobiko numesto senolės maišelio. Jis nepaliestas tebepūpsojo vidury kiemo. Jis grąžintas senolei su visa pinigine.

Linksmiausia šioje istorijoje tai, kad vagimi buvo palaikytas ir Teisutis Beržinskas.

„Kai priėjau prie senolės, ji man sušuko, jog kviesčiau policiją, nes ji buvo apvogta ir du nusikaltėliai nubėgo Žemaitės gatve. Teko paaiškinti, kad nusikaltėlis vienas tebuvo, o antras – tai policijos pareigūnas, kuris jį nusivijo, ir tas pareigūnas esu aš“, – juokiasi pareigūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius