Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 07 /11:48

Paryčiais girta Telšių policijos tyrėja be priežiūros paliko dukrą ir susimušė su sutuoktiniu

Penktadienį Telšių apskrities policija pranešė, kad viena komisariato tyrėjų būdama girta užsipuolė savo atskirai gyvenantį sutuoktinį, o jos mažametė dukra namuose liko viena, be priežiūros. Po įvykio pareigūnė atsidūrė už areštinės grotų.
Penktadienio LKTP ir Vilniaus policijos jungtinis reidas
Asociatyvi iliustracija / 15min / Dainiaus Cuberos nuotr.

Kaip 15min informuoja policija, pranešimas apie įvykį Telšiuose gautas penktadienį paryčiais, 4 val. 49 min.

Pas sutuoktinį į butą Respublikos gatvėje atvyko neblaivi Telšių apskrities policijos Veiklos skyriaus tyrėja E.R., gimusi 1990 m.

Pirminiais duomenimis, ji smurtavo prieš sutuoktinį (ant jo kaklo ir rankos matosi kraujosruvos bei suplėšė jam marškinius) bei namuose (Telšiuose, Vilniaus g.) paliko vieną be priežiūros 3 metų dukrą.

Tikėtina, kad konflikto metu smurtavo ne tik pareigūnė. Po įvykusio konflikto, Regioninėje Telšių ligoninėje moteriai nustatyti galvos ir rankų sumušimai, poodinės kraujosruvos, 1,08 promilės girtumas.

Policija pažymi, kad tarp sutuoktinių vyksta skyrybų procesas, pradėtas ikiteisminis tyrimas. Mažametė mergaitė perduota močiutės globai.

„Ji (tyrėja – 15min past.) sulaikyta ir uždaryta į areštinę“, – BNS sakė Telšių apskrities policijos atstovė Aušra Blaževičienė.

Pasak A.Blaževičienės, tyrėja su sutuoktiniu gyveno atskirai, nes sutuoktinis buvo įtartas smurtu prieš žmoną, jam buvo skirta kardomoji priemonė – nesiartinti prie savo žmonos.

E.R. policininke dirba septynerius metus, tarnyboje yra turėjusi nuobaudų. Tyrėja šią savaitę turėjo nedarbingumo pažymėjimą, incidento metu nedarbingumo pažymėjimas galiojo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius