Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Patruliai sergėjo miegančių klaipėdiečių mašinas ir viešąją tvarką

Vasaros metu uostamiestyje padaugėja nusikaltimų, vien per paskutinias dvi dienas sulaikyta netoli šimto pažeidėjų.
Klaipėdos policininkai per dvi dienas sulaikė apie 90 pažeidėjų.
Klaipėdos policininkai per dvi dienas sulaikė apie 90 pažeidėjų. / KAVPK nuotr.

Liepos 13–14 dienomis policija sulaikė 32 viešajai tvarkai nusižengusius asmenis, 4 įtariamuosius vagystėmis, 3 sveikatos trikdytojus, 40 Kelių eismo taisyklių pažeidėjų.
11 asmenų viešąją tvarką vienaip ar kitaip pažeidė Klaipėdos poilsio zonose.

Patruliuojantiems pareigūnams vis įkliūva piliečių, turinčių sau ar platinimui paruoštų narkotinių medžiagų. Vienas iš jų, 1978 m. gimęs D.B., liepos 14 d. rytą apsvaigęs ir su įtartinais folijoje suvyniotais baltais milteliais dar ir vairavo automobilį bei, paaiškėjo, buvo ieškomas Vyriausiojo policijos komisariato Asmenų paieškos skyriaus.

Ketvirtadienį apie 16 val. Taikos pr. 1973 m. gimęs V.U. turėjo 20 cm geležtės ilgio peilį, išardytą pistoletą „Blow mini“ bei jo dėtuvę be šovinių. Vyriškis apie draudžiamų nešiotis ginklų turėjimo priežastis privalėjo pasiaiškinti Pirmajam policijos komisariatui.

Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį Debreceno gatvėje apie 3.40 val. patruliai sulaikė automobilį „WV Transporter“ pasirengusius apšvarinti ar pagrobti įtariamuosius. Vienas įtariamasis, 1976 m. gimęs N.G., stebėjo aplinką, o kitas, 1986 m. gimęs D.K., pamatęs atvykusius policininkus, krito ant mašinos grindų. Abu su antrankiais buvo nugabenti į Antrąjį policijos komisariatą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius