Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paukštyne Ukmergės rajone netikėtai mirė trumpam samdomas darbininkas

Ukmergės rajone esančiame Leonpolio kaime darbo metu užgeso vienai ar kelioms dienoms samdomo pagalbinio darbuotojo gyvybė.
Vištos paukštyne
Asociatyvi iliustracija: vištos paukštyne / „Scanpix“ nuotr.

Pranešimas apie šią nelaimę Leonpolyje (Ukmergės r., Deltuvos sen.) buvo gautas antradienį 15.30 val.

Sulaukę skambučio iš bendrovės „Zujų paukštynas“ apie darbo vietoje mirusį samdinį, į įvykio vietą išskubėjo policijos ir greitosios medikų pagalbos ekipažai.

Nelaimės tyrėjai su teismo medicinos ekspertų pagalba aiškinasi, ar paukštyno samdinys griuvo, ištiktas mirtinos sveikatos problemos, ar jo gyvybė užgeso, kritimo metu patyrus itin rimtą traumą.

Kai kurių liudytojų teigimu, vyriškis (gim. 1949 m.) darbe „pargriuvo ir mirė“. Teigiama, kad darbininkas pargriuvęs dar šaukė, dejavo, o tik vėliau jo gyvybė nuo patirtos traumos užgeso.

Tuo metu policijos turima informacija leidžia susidaryti įspūdį, kad darbuotojas ne mirtinai užsigavo krisdamas, o krito, ištiktas kažkokių rimtų sveikatos problemų.

Ukmergės rajono policijos komisariato duomenimis, išorinio smurto žymių ant mirusiojo kūno pirminės apžiūros metu nepastebėta. Tiesa, pakaušio srityje matėsi, kad galva praskelta (nesmarkiai).

„Pasak kartu dirbusių asmenų – įvykį mačiusių liudininkų, vyras pastate nugriuvo ant betoninio grindinio ir trenkėsi į jį galva“, – 15min teigė Ukmergės policijos atstovai.

Pareigūnams liudininkų suteiktais duomenimis, gulintis vyras buvo praradęs sąmonę, jokių gyvybės ženklų nerodė, todėl netrukus buvo išneštas į lauką, kur jį buvo bandoma atgaivinti. Tačiau net atvykę medikai niekuo padėti nebegalėjo, tik konstatavo ukmergiškio mirtį.

Policija savo ruožtu pradėjo ikiteisminį tyrimą mirties priežasčiai nustatyti. Tyrėjams padės teismo medicinos ekspertai, kurių išvadų sulaukti užtrunka nuo 2 savaičių iki poros mėnesių.

Pareigūnai 15min patvirtino, kad mirusysis nebuvo UAB „Zujų paukštynas“ darbuotojas. Tačiau kalbėti apie nelegalų darbą šiuo atveju, regis, irgi nėra pagrindo. Šis vyras turėjo vienadienio pagalbinio darbininko, pasamdyto atlikti krovimo darbus, statusą ir išduotą atitinkamą dokumentą. Vyriškis tokiu būdu buvo kviečiamas padirbėti į paukštyną jau ne pirmą sykį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius