Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienį užregistruoti net šeši bandymai papirkti pareigūnus

Penktadienį policija užregistravo net šešis nesėkmingus bandymus papirkti policijos pareigūnus.
Pinigai
Pinigai / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.
Temos: 2 Policija Kyšis

Kaip informuoja Policijos departamentas, penktadienį apie 8.35 val. Šiauliuose, Lieporių g., M.S. (gim. 1985 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad automobilį vairavo neblaivus (2.29 prom. alkoholio), Šiaulių apskrities VPK Patrulių rinktinės pareigūnams siūlė 50 litų kyšį.

Įtariamasis uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tą pačią dieną apie 13.50 val. Ignalinoje, Ateities g., J.A. (gim. 1963 m.), siekdamas išvengti administracinės nuobaudos už tai, kad automobilį vairavo neužsisegęs saugos diržų ir neblaivus (1.22 prom. alkoholio), Ignalinos r. Viešosios policijos skyriaus Patrulio būrio pareigūnams siūlė 50 litų kyšį.

Įtariamasis apklaustas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Taip pat penktadienį apie 9.15 val. Alytaus r., Rodžios kaime, S.B. (gimusi 1947 m.), siekdama išvengti administracinės nuobaudos už tai, kad pateikė negaliojantį verslo liudijimą, Alytaus apskrities VPK Viešosios tvarkos skyriaus pareigūnams siūlė 1 tūkst. 520 litų kyšį.

Įtariamoji uždaryta į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Apie 9.10 val. Vilniuje, Švitrigailos g., L.B. (gim. 1964 m.), siekdamas išvengti administracinės nuobaudos už tai, kad neleistinoje vietoje perėjo gatvę, Vilniaus apskrities VPK Kelių policijos valdybos Kelių patrulių rinktinės pareigūnams siūlė 10 litų kyšį.

Įtariamasis apklaustas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Apie 21 val. Kalvarijos policijos komisariato kieme, M.P. (gim. 1985 m.), siekdamas išvengti administracinės nuobaudos už ATPK pažeidimą, Marijampolės apskrities VPK Kelių policijos skyriaus magistralinių kelių priežiūros būrio pareigūnams siūlė 100 litų kyšį.

Įtariamasis apklaustas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Naktį iš penktadienio į šeštadienį apie 0.50 val. Kretingos r., Baublių kaime, V.B. (gim. 1976 m.), siekdamas išvengti administracinės nuobaudos už tai, kad automobilį vairavo neblaivus (1.24 prom. alkoholio), Kretingos r. Viešosios policijos skyriaus pareigūnams siūlė kyšį.

Įtariamasis uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius