Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Penktadienio avarija prie Gariūnų: kol trys vairuotojai diskutavo, šimtai kamavosi spūstyje

Pirmą žiemos dieną vairuotojams sostinėje kilo papildomų eismo sunkumų, kai Gariūnų gatvėje prieš vidurdienį susidūrimo neišvengė trys transporto priemonės. Maža to, avarijos dalyviai nesutarė dėl kaltės, tad kol buvo laukiama policijos – šimtams kitų vairuotojų teko apsišarvuoti kantrybe milžiniškoje spūstyje.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / 15min skaitytojo nuotr.

„Iš Vilniaus pro Gariūnų turgų išvažiuoti – beprotnamis. Priežastis – trijų automobilių avarija ties nusukimu į autostradą: susidūrė sunkvežimis, „Barboros“ mikroautobusas ir lengvoji mašina“, – emocingai, bet tuo pačiu konstruktyviai pranešė į eismo spąstus įkliuvęs portalo skaitytojas, pasidalijęs ir nuotrauka.

Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas 15min informavo, kad pranešimas apie eismo įvykį buvo gautas 11.36 val.

Pranešėjas iškart patikino, kad greitosios pagalbos nereikia, tačiau prašyta atsiųsti patrulių ekipažą: vairuotojai nesutarė dėl kaltės.

Pareigūnai atvyko ir padėjo užpildyti deklaraciją, tačiau reikalai užtruko bent valandą – per tą laiką formavosi spūstis.

Programėlės „Waze“ duomenimis, per pietus transportas Gariūnų gatvėje ties avarijos vieta judėjo vos 5-10 km/val. greičiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius