Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Per 2 dienas šalies keliuose žuvo 2 žmonės, nukentėjo – 19

Per dvi paskutines 2016-ųjų dienas, gruodžio 30 d. ir gruodžio 31 d., šalies keliuose įvyko 15 eismo įvykių, kuriuose žuvo 2 žmonės, 67 m. dviratininkė ir 67 m. pėsčioji, įvykiuose sužeista 19 žmonių. Vieno eismo įvykio metu buvo sužeisti du nepilnamečiai keleiviai, pirmadienį praneša Lietuvos kelių policijos tarnyba
Avarija Kaune
Asociatyvi iliustracija / Kęstučio Aleksandravičiaus nuotr.

Gruodžio 30 d., 10.52 val., Šakių r., Gelgaudiškio sen., Daukantiškių k., 67 m. vyro vairuojamas automobilis „VW Sharan” sankryžoje iš šalutinio kelio išvažiavo į pagrindinį kelią ir susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu automobiliu „Opel Astra“, vairuojamu 53 m. vyro. Eismo įvykio metu pastarasis vairuotojas buvo sužeistas ir pristatytas į ligoninę.

Gruodžio 30 d., apie 22.36 val. Kėdainių r., Dotnuvos sen., kelyje Akademija–Šlapaberžė–Berželė, neapšviestame kelio ruože, rasta galimai automobiliu partrenkta 67 m. moteris, kuri vilkėjo šviesą atspindinčią liemenė.

Šalia rastas dviratis, ant kurio buvo pritvirtinti atšvaitai. Atvykę greitosios medicinos pagalbos medikai konstatavo moters mirtį. Dėl eismo įvykio policija pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Gruodžio 30 d., 18.35 val. Kėdainių r., kelyje Jonava–Kėdainiai–Šeduva, 47 m. vyras, vairuodamas automobilį „Audi A4“, lenkdamas ta pačia kryptimi važiuojančius automobilius, įvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir sankryžoje su šalutiniu keliu, susidūrė su į šalutinį kelią kairėje sukančiu automobiliu „Citroen Berlingo“, kurį vairavo 52 m. moteris.

Po susidūrimo abu automobiliai nuvažiavo nuo kelio. Sužeista automobilio „Citroen Berlingo“ vairuotoja buvo pristatyta į Kauno klinikas.

Gruodžio 31 d. 17.20 val., Prienų r., Balbieriškio sen., kelyje Vilnius–Prienai–Marijampolė, 24 m. vyras, vairuodamas automobilį „VW Golf“, nepasirinko saugaus važiavimo greičio, atsiradus kliūčiai kelyje, siekdamas išvengti susidūrimo, įvažiavo į priešpriešinę eismo juostą, ir susidūrė su automobiliu „VW Bora“, kurį vairavo 19-metis vaikinas.

Eismo įvykio metu nukentėjo abiejų automobilių vairuotojai ir trys „VW Bora“ keleiviai, 20 m., 17 m. ir 16 m. vaikinai.

Gruodžio 31 d. 17.50 Alytaus r., Vanagėlių k., automobilis „Audi 80“, vairuojamas 43 m. vyro, partrenkė ir mirtinai sužalojo kelio važiuojamojoje dalyje klūpėjusią 67 m. moterį. Pėsčioji eismo įvykio metu žuvo vietoje.

Gruodžio 31 d. 20.37 val. Šakių r., Lekėčių sav., kelyje Kaunas–Zapyškis– Šakiai 32,536 km., 35 m., vairuodama automobilį „Mazda 2“, kelio vingyje į dešinę, nesuvaldė vairuojamo automobilio, kuris nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į medį. Prispausta vairuotoja buvo išlaisvinta ir pristatyta į ligoninę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius