Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 02 27 /15:51

Per miškavežio ir mikroautobuso avariją Alytaus rajone žuvo du žmonės

Antradienį per avariją Alytaus rajone ties Daugų kaimu žuvo du žmonės, dar vienas sužeistas ir išvežtas į ligoninę.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Alytaus apskrities policijos nuotr.
Temos: 2 Avarija Daugai

Kaip BNS sakė Alytaus apskrities policijos atstovė Kristina Janulevičienė, pirminiais duomenimis, per avariją kelyje Vilnius–Alytus susidūrė krovininis automobilis ir mikroautobusas.

Policija praneša apie du žuvusius ir vieną sužeistą žmogų, įvykio vietoje dirba policija, ugniagesiai ir medikai.

Nelaimė apie 13 val. įvyko užmiesčio kelio atkarpoje netoli Daugų gyvenvietės degalinės.

Pasak liudininkų, į avariją patekęs sunkvežimis yra miškavežis (susidūrimo metu rąstais jo priekaba pakrauta nebuvo). Miškavežis „Volvo“ susidūrė su „Renault Master“ mikroautobusu. Kaip tiksliai nelaimė įvyko ir kas dėlto atsakingas, Alytaus rajono policijos pareigūnai dar tik pradeda aiškintis.

Eismo įvykio metu nukentėjo vyras (gim. 1962 m.), kuris dėl dauginių sužalojimų skubiai išgabentas į ligoninę, antradienio popietę papildomai informavo Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos grupės vyriausioji specialistė. Dar du vyrai, važiavę mikroautobusu, žuvo įvykio vietoje, kol kas aukų anketiniai duomenys nėra aiškūs.

„Volvo“ vairuotojas fizinių traumų šios avarijos metu, pirminiais duomenimis, išvengė.

Iš mikroautobuso girdėjosi sužaloto vyro šauksmai, netoliese sniege gulėjo kitas vyriškis. Anot liudininko, jį žmonės dar bandė gaivinti.

Įvykio padarinių liudininke tapusios Gretos M. socialiniame tinkle paviešintoje nuotraukoje matyti, kad po avarijos pareigūnai šiame kelio Vilnius–Alytus ruože kuriam laikui buvo visiškai uždarę eismą.

Kaip 15min pasakojo liudininkas, įvykio vietoje atsidūręs dar prieš atvykstant spec. tarnyboms, mikroautobusas gulėjo apvirtęs ant šono pakelėje, o miškavežis stovėjo ant kelio.

Iš mikroautobuso girdėjosi sužaloto vyro šauksmai, netoliese sniege gulėjo kitas vyriškis. Jį žmonės dar bandė gaivinti, tačiau atvykus medikams teliko konstatuoti jo mirtį.

Kai ugniagesiai ištraukė iš mikroautobuso sužeistą vyrą, pastebėta, kad viduje matosi ir dar vieno žmogaus kojos, tačiau jam taip pat nebebuvo galimybių padėti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius