Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per dieną Kauno policijai įkliuvo du vyrai su narkotikais – nežinojo, kur eina

Vasario 8 dieną Kauno apskrities policijos Patrulių rinktinės pareigūnai, dirbdami Kauno Kėdainių gatvėje, patikrinimui sustabdė įtarimų sukėlusį vyrą. Nuojauta pareigūnų neapgavo – užkalbintas pareigūnų, 1996 metais gimęs jaunuolis atrodė pasimetęs, nesugebėjo paaiškinti, kur eina, kalbėjo nerišliai. Atlikus dalinę apžiūrą, paaiškėjo ir motyvas – su savimi jis turėjo narkotikų.
Kratų metu rasti narkotikai ir pinigai
Kratų metu rasti narkotikai ir pinigai / Kauno apskrities policijos nuotr.

Sulaikytasis anksčiau teistas nebuvo. Pas jį rasta 12 folijos ritinėlių, kuriuose – galimai augalinės kilmės narkotinės medžiagos.

Dėl galimo narkotinių medžiagų vartojimo jaunas vyras buvo pristatymas į gydymo įstaigą.

Tęsiant tyrimą ir aiškinantis rastų narkotinių medžiagų kilmę, tą pačią popietę pareigūnai Kauno Baltijos gatvėje sulaikė ir dar vieną vyrą, gimusį 1996 metais.

Anksčiau teistas kaunietis, pamatęs policijos pareigūnus, dar bandė sprukti – iššoko iš daugiabučio namo laiptinės trečio aukšto ir šalinosi, tačiau netrukus buvo sulaikytas ir dėl patirtų sužalojimų pristatytas į gydymo įstaigą.

Vyro kuprinėje buvo rasti 3 folijos ritinėliai su galimai augalinės kilmės narkotine medžiaga, o atlikus kratas jo gyvenamojoje vietoje, buvo aptikti dar 78 folijos lankstinukai galimai su augalinės kilmės narkotinėmis medžiagomis, grynieji pinigai.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Santakos policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso 259 str. 2 d. (dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti) ir 260 str. 1 d. (dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu).

Už tai gresia laisvės atėmimas iki aštuonerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 3-ojo skyriaus prokurorai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius