Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per parą Lietuvos keliuose – 5 susidūrimai su laukiniais gyvūnais

Ketvirtadienį, liepos 12 dieną, šalies keliuose įvyko 5 eismo įvykiai, kuriuose buvo sužeisti 5 žmonės. Eismo įvykiuose sužeisti du nepilnamečiai, vienas vaikas nukentėjo susidūrus dviems dviračiams, dar vieno įvykio metu dviratis užvažiavo ant mažametės pėsčiosios. Pareigūnai užregistravo 39 eismo įvykius, kuriuose žmonės sužeisti nebuvo, 4 eismo įvykius sukėlė neblaivūs vairuotojai.
Avarijos vietoje
Asociatyvi iliustracija / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Per parą įvyko 5 susidūrimai su laukiniais gyvūnais, laimė, šių įvykių metu žmonės sužeisti nebuvo. Policijos pareigūnai per parą išaiškino 21 neblaivų vairuotoją, 22 teisės vairuoti neturinčius vairuotojus, 33 neblaivius dviračių vairuotojus, penktadienį praneša Lietuvos kelių policijos tarnyba.

Popietę, apie 13.30 val., Biržų rajone, netoli Nemunėlio Radviliškio miestelio, neblaivus 64 metų vyras nesuvaldė vairuojamo mopedo, nuvažiavo nuo kelio ir apvirto. Sužalojimų vairuotojas, ir kartu važiavusi taip pat neblaivi 47 metų keleivė, išvengė. Įtariamas nusikalstamos veikos padarymu vyras buvo uždarytas į areštinę, jam nustatytas 2,19 prom. girtumas.

15.30 val. Šiauliuose, Statybininkų g., pilietiškas praeivis neleido važiuoti neblaiviam 68 metų vairuotojui. Atvykę pareigūnai vyrui nustatė 2,16 prom. girtumą. Siekdamas išvengti atsakomybės, neblaivus vairuotojas pareigūnams bandė duoti kyšį, tačiau buvo sulaikytas ir uždarytas į policijos areštinę.

LKPT nuotr./Įvykio vietoje
LKPT nuotr./Įvykio vietoje

Darbo dienos pabaigoje, Jonavoje, išvažiuojantis iš stovėjimo stovėjimo aikštelės automobilis susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu automobiliu, kuris atsitrenkė į kitus du aikštelėje stovinčius automobilius. Įvykio metu buvo sužeista ir ligoninėje gydoma eismo įvykį sukėlusio automobilio vairuotoja.

Kiek vėliau policija gavo pranešimą apie Radviliškyje pastebėtą galimai neblaivų vairuotoją. Pareigūnams sustabdžius nurodytą automobilį, paaiškėjo, kad 33 metų vairuotojas neturi teisės vairuoti ir yra visiškai girtas, jam nustatytas sunkus, 3,34 prom. girtumas. Vyras buvo sulaikytas ir uždarytas į policijos areštinę.

Vakare, apie 19.30 val., Vilniuje, Savanorių pr., dviračiu važiavęs berniukas kliudė ir nesunkiai sužalojo 3 metų mergytę, kuri dėl patirtų sužalojimų gydoma ambulatoriškai.

Beveik tuo pačiu metu, Kaune, Baltų prospekte galimai neblaivi 58 metų moteris nuokalnėje nesuvaldė vairuojamo automobilio, kuris nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į gatvės apšvietimo stulpą bei tilto betono konstrukciją, kuriuos nulaužė. Įvykio metu susižeidė pati vairuotoja.

Vilniuje į ligoninę buvo pristatytas 16-metis dviratininkas, kuris susižalojo susidūręs su kitu dviračiu.

Vėlai vakare Vilniuje į ligoninę buvo pristatytas 16-metis dviratininkas, kuris susižalojo susidūręs su kitu dviračiu. Paauglys gydomas ambulatoriškai.

Policijos pareigūnai primena, kad už saugų vaikų dalyvavimą eisme yra atsakingi suaugusieji. Prašome, pasikartokite kartu su vaikais Kelių eismo taisyklių reikalavimus, atkreipkite dėmesį į saugų vaikų dalyvavimą eisme, ypač važiuojant paspirtukais, riedžiais, dviračiais ir pan. Kelyje kiekvienas turi jaustis saugus.

Nuotrauka iš „Facebook“ profilio „Kur stovi policija Kaune“/Įvykio vietoje
Nuotrauka iš „Facebook“ profilio „Kur stovi policija Kaune“/Įvykio vietoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius