Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per savaitgalį ungiagesiai iš vandens ištraukė 6 lavonus

Per savaitgalį ugniagesiai ištraukė šešis nuskendusius žmones, pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / 15min nuotr.

Penktadienį Molėtų rajone esančiame Kiementos ežere netoli kranto rastas paskendusio vyro kūnas. Ugniagesiai ištraukė pusės metro gylyje buvusį 1973 metais gimusio vyro kūną.

Sekmadienio rytą Šakių rajone esančiame Pakalniškių kaime iš Nemuno upės panaudojus valtį ir virvę ištrauktas joje plūduriavęs apie 40 metų amžiaus skenduolis.

Tą pačią dieną pranešta apie Šakių rajone esančio Lukšių miestelio tvenkinyje galėjusią nuskęsti moterį. Atvykę ugniagesiai pradėjo paiešką ir 14.24 val. rado 1975 metais gimusios moters kūną, kuris ištrauktas į krantą.

Šiaulių rajone esančiame Vijolių kaime pranešta apie į šulinį įkritusią ir paskendusią moterį. Atvykę ugniagesiai nusileido į septynių metrų gylio šulinį iš iškėlė 1929 metais gimusios moters kūną, kuris perduotas policijos pareigūnams.

Šilutės rajone esančiame Katyčių miestelyje pranešta apie karjere nuskendusį vyrą. 19.15 val. 1993 metais gimusio vyro kūnas surastas penkių metrų gylyje ir ištrauktas į krantą.

Dar vienas skenduolis sekmadienio vakarą rastas Tauragės rajono Adakavo kaimo tvenkinyje. 1982 metais gimusio vyro kūną rado ugniagesiai narai, nardę 13 metrų atstumu nuo kranto. Jis ištrauktas į krantą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius