Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti

Pirmadienį keliuose nukentėjo vairuotojai, pėstieji ir keleivis

Lietuvos kelių policijos tarnyba (LKPT) pranešta, kad pirmadienį šalies keliuose kilusiuose aštuoniuose įvykiuose sužeisti buvo aštuoni žmonės. Per parą fiksuota po du automobilių susidūrimus, nuvažiavimus nuo kelio ir užvažiavimus ant pėsčiųjų. Dviejuose įvykiuose susidūrė po tris automobilius, dar dviejuose – dalyvavo ir motociklų vairuotojai.
Avarija
Avarija / LKPT

Ryte, po septintos, Vilniuje, Gelvonų gatvėje, 34 metų moteris nesugebėjo sustabdyti vairuojamo automobilio „Volvo XC90“, kuris atsitrenkė į priekyje stabdžiusį automobilį „Renault Laguna“, šis nuo smūgio kliudė sustojusį automobilį „Toyota Corolla Verso“, vairuojamą 46-erių vyro. Nukentėjo „Renault“ vairavusi 60 metų moteris.

Popietę, sotinėje, Švitrigailos ir A. Vivulskio gatvių sankryžoje, automobiliu „Mercedes-Benz CLS 320 CDI“ sukdamas į kairę 63 metų vyras kliudė per pėsčiųjų perėją, degant žaliam šviesoforo signalui, ėjusią pėsčiąją. Nukentėjo ir į ligoninę pristatyta 21 metų mergina.

Prieš šeštą vakaro, taip pat Vilniuje, Gabijos gatvėje, pirminiais duomenimis, dviračiu važiuodamas nepilnametis, partrenkė 79 metų pėsčiąją, kuri patyrė kojos lūžį ir paguldyta į ligoninę. Dviračio vairuotojas iš įvykio vietos pasišalino.

Po vienuoliktos ryto, Raseinių rajone, kelyje Žaiginys–Liaubarai, vairuojamo automobilio „Renault Kangoo“ nesuvaldė 59 metų moteris. Žvyrkelio vingyje į kairę automobilis nuvažiavo nuo kelio į griovį ir apvirto ant šono. Nukentėjo vairuotoja.

Popietę, Varėnos rajone, kelio Babriškės–Varėna–Eišiškės vingyje į dešinę, į priešpriešinio eismo juostą įvažiavo automobilis „VW Golf“, vairuojamas 24 metų vaikino. Automobilis apvirto, nuvažiavęs nuo kelio, nukentėjo 27 metų keleivis.

Vakare (20 val.), lyjant, Kretingos rajone, klampiame lauko kelyje su motociklu „Suzuki DR-Z 400“ apvirto ir susižeidė 60 metų vyras (važiavo su saugos šalmu).

Popietę, Alytaus rajone, kelyje Antakalnis–Jieznas–Alytus–Merkinė (danga šlapia), susidūrė trys automobiliai. 62 metų Latvijos Respublikos piliečio vairuojamas krovininis automobilis „Scania P 94 D“ atsitrenkė į priekyje važiavusio „VW Golf“ galą, šis nuo smūgio trenkėsi į automobilį „Lexus GS 300“, vairuojamą 26 metų vyro. Nukentėjo „Golfo“ 38 metų vairuotojas.

Vakare, po vienuoliktos, Alytaus rajone, Alovės kaime, vingiuotoje įkalnėje, esant šlapiai dangai, po susidūrimo su į kelią įbėgusia stirna važiuojamojoje dalyje apvirto motociklas „Honda“. Nukentėjo jį vairavęs 36 metų vyras. Gyvūnas nugaišo.

Iš viso per parą fiksuoti 64 eismo įvykiai, nė vienas jų, pirminiais duomenimis, nekilo dėl neblaivaus vairuotojo kaltės.

16 kartų registruoti automobilių susidūrimai su gyvūnais, nutikę kone visose šalies apskrityse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius